Acesta s-a nascut fara picioare, iar in zona in care ar fi trebuit sa fie membrele inferioare avea o coada ca de sirena. Medicii nu au putut sa determine sexul copilului care a trait doar 15 minute dupa nastere. 

Vezi AICI imaginile socante cu bebelusul!

Sindromul sirena sau sirenomelia este o afectiune extrem de rara, care apare o data la 70.000 de nasteri. Majoritatea copiilor nascuti cu aceasta malformatie nu traiesc foarte mult timp de la nastere, chiar daca se intervine chirurgical. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De asemenea, multi dintre fetusii care prezinta sindromul sirena se nasc deja morti. Medicii au descoperit ca aceasta afectiune ciudata apare in cazul sarcinilor cu gemeni identici, insa nu se stiu cauzele exacte care duc la aceasta malformatie bizara.

Cel mai cunoscut caz de Sirenomelie este cel al americancei, poreclita "Fetita Sirena", care a murit la varsta de 10 ani.
Shiloh Pepin a fost una dintre putinele persoane care s-au nascut cu sindromul sirena si au reusit sa supravietuiasca mai mult timp.

Chiar daca medicii nu i-au dat prea multe sanse la viata, spunand ca va mai trai maxim cateva ore sau zile, micuta s-a incapatanat sa traiasca pana la varsta de 10 ani. Shiloh a fost singurul copil care a trait atat de mult cu aceasta afectiune atat de bizara.

Shiloh s-a nascut cu picioarele lipite, nu avea colon, anus si nici vagin.

Ii lipseau, de asemenea, mai multe vase de sange ale picioarelor si ii functiona doar o bucata din rinichi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si