Este stirea devastatoare a zilei. Vedeta din Romania, gasita moarta, cu trupul zdrobit

O stilista extrem de cunoscuta in lumea modei a murit dupa ce a cazut de la ferestra apartamentului in care locuia. Politistii au scos la lumina un secret teribil, bine ascuns in spatele imaginii publice etalate de tanara de 28 de ani.

A.S., joi 24 mai 2018 , 12:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Raluca Rosu era cunoscuta in lumea modei de la noi si nu numai drept unul dintre cei mai apreciati trendsetteri. Potrivit presei mondene, aceasta a absolvit Facultatea de Filosofie, Universitatea din Bucureşti si a studiat la New York, cu o bursa, teorie psihanalitica.

Aceasta era in anul trei de doctorat in Bucureşti, cu teza "La intersecţia dintre filosofie şi psihanaliza". in paralel, Raluca avea si un site de stil personal, premiat de mai multe platforme media ca fiind unul din cele mai "inovatoare proiecte de stil personal din Estul Creativ".

In urma anchetei care a urmat, politistii au aflat ca tanara care dadea tonul in moda avea probleme psihice grave. Aceasta fusese internata de mai multe ori la Spitalul Obregia si la Spitalul de Psihiatrie Sapunari, din judetul Calarasi, iar la momentul tragediei aceasta s-ar fi aflat sub tratament, in conditiile in care suferea de o depresie puternica. 

Mai multe detalii pe spynews.ro 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si