Se ştie că Ester Peony a câştigat Eurovison România 2019, cu piesa "On a Sunday", ea fiind aleasă în urma Selecţiei Naţionale, ce a avut loc duminică, la Sala Polivalentă. Ester Peony cu piesa „On a Sunday” (65 de puncte), Bella Santiago cu „Army of Love” (50 de puncte) şi Laura Bretan cu „Dear Father” (48 de puncte) au fost primele trei piese în ordinea preferinţelor juriului. Ester Alexandra Creţu, cunoscută profesional ca Ester Peony, este cântăreaţă şi compozitoare. 

Ester Peony a câştigat Eurovison România 2019. A debutat în 2018

Pasiunea ei pentru muzică a apărut încă din copilărie, pe când locuia cu familia în Montreal. Casele de discuri din România au descoperit-o pe youtube, unde posta cover-uri. Stilul său unic i-a adus un contract cu o casă de discuri din România. În 2015 avea să debuteze la radio şi TV cu piesa „Sub Aripa Ta” (feat Vescan), care a ajuns în topurile muzicale locale. A concertat alături de Puya, Vescan, Doddy şi Anastasia într-un turneu naţional. În 2018 debuta şi primul său EP, „Dig It”, care includea compoziţii ale tinerei, scrie infomusic.ro.

Ester Peony a câştigat Eurovison România 2019. A avut media 65 dintr-un maxim de 100

De curând, Ester Peony a câştigat Eurovison România 2019.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Soțul Ancăi Molnar aproape că a cedat la o zi de la înmormântarea make-up artistei: "Mi-e atât de dor deja"- wowbiz.ro

Reporterii WOWbiz.ro au aflat primii  că, în 2011, când era clasa a XI-a la Liceul de Artă Dinu Lipatti din Piteşti, secţia canto, Creţu Ester Alexandra a participat la Olimpiada naţională de interpretare instrumentală, vocală şi studii teoretice pentru clasele IX-XII. S-au înscris 364 de elevi, notele fiind de la 1 la 100. Ester a luat 65 la "interpretare pian", 65 la "interpretare vocală" şi 65 la "studii teoretice", media generală fiind de 65.

Doar doi elevi au fost mai slabi ca Ester, aceştia având medii de 64, respectiv de 63.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si