"Esti un gunoi in clasa asta...umflatule, tragi un fund dupa tine!" Invatatoare din Brasov, limbaj jignitor la adresa elevilor

O invatatoare din Brasov a fost inregistrata cum li se adreseaza elevilor sai de clasa a II-a. Limbajul femeii este jignitor si agresiv, iar parintii cer conducerii sa ia masuri urgente.

Author: A.S. miercuri 15 februarie 2017 , 14:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Ia si scrie, ca te strang de gat! Ia si scrie, ca te mananc! Nu face asa ca te duc in gradina zoologica, acolo te duc! Ia si scrie! Pana nu scrii tot pe caiet, nu scrii

nimic la tabla! Te mananc! Te mananc, nu alta. Ia si scrie sim-plu! Nu ti-e rusine, tampitule ce esti!”. Cativa parinti au inregistrat fragmente din lectiile pe care invatatoarea le preda celor mici. Abia dupa ce au ascultat inregistrarile, unii dintre ei au inteles de ce copiii lor au comportamentul schimbat si sunt agresivi acasa, potrivit rttbrasov.ro.

Iata alte  cateva mostre transcrise din inregistrarile in care dascalul vorbeste numai pe un ton ridicat: „De ce pleci la 11? De ce pleci, ma, la 11? Taci, maaa! Maaa! Bai, esti numai cu glasul! Vezi ca iti trag una de nu te vezi! De ce pleci, ma, maine la 11 de la scoala? Ia sa vad, care e ala care nu stie? Numai tu, tu si cu gura inainte!!! Vezi ca ai o problema! O sa devii un copil depresiv daca esti asa, numai tu, numai tu, egoist!”
 

„Ia vino, ma, incoa’, la mine! Umflatule! Vezi ca te-ai si ingrasat, tragi un fund

dupa tine! Unde ti-e lucrarea”
„Au fost doua absente … Iar imi spui ca fac scadere? Uita-te, dracului, aici! Unde dracului te uiti?”
„Taci, mai, din gura! Nu mai sari, mai, cu gura! Pe tine sa nu te aud, mai, cum sari tu cu gura aia, mai nesimtitule! Pentru mine esti gunoi in clasa asta!”
 Asa se adresa cadrul didactiv elevilor pe care ar fi trebuit sa ii educe. 

Citeste mai multe AICI.  

Sursa: my TEX.ro


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si