"Eu nu stiu ce vrea sa faca BOR cu oamenii astia, in satul asta, un razboi?! " Pomohaci a renuntat la sutana, dar nu si la faima! Colinda tara-n lung si-n lat iar reactiile oamenilor sunt impartite

Cristian Pomohaci s-a lepadat de sutana, dar nu si de portul popular. Exclus din preotie, Pomohaci colinda, acum, tara in lung si in lat, iar publicul il aplauda neincetat.

Author: A.L. marți 29 august 2017 , 19:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In plin scandal, Cristian Pomohaci aduna aplauze ca-n culmea gloriei! Lunile de discutii aprinse si acuzatii n-au contat pentru public, dar asupra lui si-au pus- vizibil- amprenta. Cel care pana la o decizie clara a a Mitropoliei Ardealului ramane doar artist, nu preot, a aparut, la o serbare, in Bucovina, mai slab cu cateva kilograme.

Suferinta i-o simt enoriasii din Mosuni.

Azi, mai mult ca oricand, Cristian Pomohaci le-a lipsit. In zi de mare importanta in calendar, cand altadata biserica se-umplea, azi lacasul a fost gol!

 

" Pana nu se face dreptate, nu voi merge la biserica Mosuni"

"Eu nu stiu ce vrea sa faca BOR cu oamenii astia, in satul asta, un razboi?!"

"Parintele a fost foarte bun, eu vreau ca parintele Pomohaci sa ma ingroape!"

In vreme ce enoriasii din Mosuni nu vor s-auda de alt preot, cel care a zdruncinat linistea Bisericii Ortodoxe Romane colinda tara cu melodiile sale! Fanii, ca banii, sunt multi!

Dupa contestatia pe care a facut-o la decizia caterisirii, Cristian Pomohaci asteapta acum sa afle daca va mai sluji vreodata. Un raspuns va primi, peste cateva saptami, de la Mitropolia Ardealului. In paralel, e anchetat si de Parchetul General.

"Multa lume imi scrie, vai parinte trebuie sa invatati sa socotiti.

Da, am invatat. Dar cand am adunat, n-am adunat bine. Sa va ajute Dumnezeu  sa adunati si dumneavoastra ca aveti binecuvantarile lui Dumnezeu"

 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si