Eugen Teodorovici, anunț de ultimă oră despre conturile românilor cu datorii. Decizie fără precedent

Anunț de ultimă oră de la Eugen Teodorovici. Toți cei care au datorii la Fisc trebuie să știe acest lucru.

Author: E. V. luni 14 ianuarie 2019 , 11:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ministrul Finanțelor le-a transmis contribuabililor care sunt noile modificări. Potrivit acestuia, Fiscul nu va mai face popriri pe conturi.

Eugen Teodorovici, anunț de ultimă oră despre conturile românilor cu datorii. Decizie fără precedent

"Am avut o discuţie cu cei de la Transfond, care vor prelua această funcţie de la ANAF, pentru a rezolva situaţia acelor popriri nejustificate, întârzieri şi neplăceri

create sau aduse unui contribuabil, din lipsa unui sistem la nivelul ANAF-ului care să evite astfel de situaţii", a anunţat Ministrul de Finanţe.

Ministrul Finanţelor a adăugat că sunt mai multe lucruri care trebuie schimbate la ANAF. „ Cu noua conducere a ANAF-ului, sper că lucrurile se vor schimba în această direcţie: adică simplificări de forme în ceea ce înseamnă modul în care se lucrează la ANAF", a completat Eugen Teodorovici. 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Emoții în Gala Puterea Dragostei de duminică. Cristina Mihaela a anunțat cine părăsește... Emoții în Gala Puterea Dragostei de duminică. Cristina Mihaela a anunțat cine părăsește casa iubirii. Eliminarea care a dat toate strategiile peste cap!
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si