Eugen Teodorovici candidează pentru funcţia de preşedinte PSD

Eugen Teodorovici a anunţat, vineri, că şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat.

Author: Andreea Stoica vineri 07 august 2020 , 20:38

Eugen Teodorovici candidează pentru funcţia de preşedinte PSD
Eugen Teodorovici candidează pentru funcţia de preşedinte PSD
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

"Mi-am depus azi candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD, în condiţiile prevăzute de actualul statut validat de Tribunalul Bucureşti, pentru că am ales să particip la orice competiţie electorală fundamentată pe aceleaşi reguli.

Fac apel la responsabilitatea tuturor membrilor PSD care vor participa la congres, indiferent de funcţia pe care o ocupă în partid şi de organizaţia judeţeană de care aparţin, să înţeleagă că PSD nu are nevoie, în special în situaţia actuală, să se prezinte în faţa electoratului cu un simulacru de alegeri, cu oameni ascunşi în spatele unor liste şi, mai ales, cu riscul participării unui singur candidat şi care să fie ales, eventual, cu unanimitate de voturi, ca în vremurile pe care le speram apuse", a scris Teodorovici pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Legătura dintre Liviu Dragnea și Emi Pian! Cum a fost ajutat fostul lider PSD de membrii clanului

"Nu voi valida alegerea unui preşedinte printr-un simulacru de alegeri"

El spune că nu vrea să valideze alegerea "în mod nestatutar şi nedemocratic a unui preşedinte PSD".

"Cu atât mai mult, nu voi valida alegerea unui preşedinte printr-un simulacru de alegeri, atunci când regulile se schimbă în timpul jocului tocmai pentru a diminua şansele altor potenţiali candidaţi sau a le anula pe cele ale candidaţilor care ar putea să se decidă în ultimul moment", mai scrie Eugen Teodorovici.

Citeste si: Alexandra Dumitru, câștigătoarea sezonului opt ''Bravo, ai stil!'', a intrat în posesia premiului de 100.000 de lei- kanald.ro

Citeste si: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”- wowbiz.ro

Eugen Teodorovici candidează pentru funcţia de preşedinte PSD
Eugen Teodorovici candidează pentru funcţia de preşedinte PSD

Citeste si: Ludovic Orban a recunoscut! Motivul pentru care pensiile nu pot fi mărite cu 40%: „Credeți-mă ce vă spun!”

Pe 30 iulie, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, declara că în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului s-a aprobat declanşarea procedurilor interne pentru congres. El adăuga că pentru organizarea acestui congres a fost luată în calcul data de 22 august, dar rămâne de văzut dacă va fi posibil acest lucru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si