Evenimentele cu peste 5.000 de persoane, interzise până la 30 octombrie

Adunările publice cu peste 5.000 de persoane sunt interzise în Franţa până la 30 octombrie, a anunţat, marţi, premierul Jean Castex.

Georgiana Balaban, marți 11 august 2020 , 18:38

evenimente 5000 de persoane
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Prelungirea acestei măsuri a fost decisă deoarece situaţia epidemiologică din Franţa s-a degradat, a spus Castex.

Evenimentele cu peste 5.000 de persoane, interzise până la 30 octombrie

evenimente 5000 de persoane

Citeste si: Horoscop 12 august 2020. Veşti grozave pentru această zodie

Citeste si: Coronavirus descoperit pe ambalajele produselor alimentare

Citeste si: Un nou focar de coronavirus face ravagii în România. 17 copii au fost infectați

Castex a mai spus că prefecţii trebuie să verifice respectarea măsurilor sanitare, subliniind că fiecare trebuie să-şi asume responsabilitatea.

Alertă în Franța. Poliția caută pe străzi un bărbat înarmat cu un Kalașnikov

Poliția franceză caută marți un bărbat care ar fi fost văzut pe stradă cu o armă Kalașnikov, în cartierul La Defense, în Paris.

Citeste si: Astrologul indian care a prezis pandemia de coronavirus face o nouă predicţie cutremurătoare! "Ar putea aduce omenirii dezastre"

„Căutăm un individ înarmat care ar fi fost văzut în centrul comercial 4 temps, în cartierul La Défense”, a declarat pentru cotidianul francez o sursă din cadrul poliţiei, care îndeamnă la prudenţă.

Potrivit Prefecturii de Poliţie a Parisului, contactată de ziar, această intervenţie a fost lansată în urma unui apel telefonic al unui bărbat care a semnalat prezenţa bărbatului înarmat.

Potrivit Le Figaro, care citează ”surse”, bărbatul ar putea fi înarmat cu o puşcă de tip Kalaşnikov şi ar fi fost văzut în apropierea unui hotel.

După ce a anunţat că centrul comercial - în care se află 230 de afaceri în acest cartier de la periferia de vest a Parisului, în Hauts-de-Seine - a fost evacuat, prefectura a revebit asupra declaraţiilor şi a anunţat că nu a avut loc vreo evacuare, ci oamenii au fost blocaţi în interior.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si