Evenimentul caritabil “Balul Bucuriei” susţine copiii cu autism din centrele ATCA

ATCA - Asociaţia de Terapie Comportamentală Aplicată, organizaţie non-profit dedicată recuperarii copiilor cu tulburări din spectrul autist, organizează a doua ediţie a Balului Bucuriei. Evenimentul caritabil va avea loc pe 17 noiembrie 2017 şi este desfăşurat în parteneriat cu Palatul Ghica Tei şi Eldema Events.

luni 23 octombrie 2017 , 12:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Balul Bucuriei are scopul de a strange fondurile necesare terapiei de recuperare neuro-psihică a 139 de copii din centrele de terapie ATCA din Bucureşti, pentru anul 2018. La eveniment vor fi prezente personalităţi din mediul de afaceri, diplomatic, cultură, artă, sport şi divertisment.

 

Oricine îşi doreşte să petreacă o seară elegantă, într-o atmosferă de poveste, şi să susţină, în egală măsură, o cauză caritabilă, poate achiziţiona un bilet de intrare a cărui valoare este de 200 lei. Fiecare bilet cumpărat asigură două zile de terapie pentru un copil cu autism. Mai multe detalii despre înscrieri sunt disponibile aici sau aici.

 

Programul evenimentului va cuprinde un concert solo al Teodorei Buciu, câştigătoarea concursului "Vocea României" 2016, dansuri contemporane ale balerinilor de la Arthur Murray Dance Centers, un recital de vioară electrică susţinut de Grazziela, momente artistice ale copiilor din centrele ATCA.

 

 

Balul Bucuriei va continua cu Licitaţia Bucuriei - invitaţii vor putea achiziţiona prin licitaţie obiectele donate cu generozitate de galeria de artă Artmark, atelierul Wagner Arte, Bookletta, actriţa Dorina Lazăr, istoricul Georgeta Filitti, pictorul Nicolae Blei, pictoriţa Ana Nicolau, dirijorul Tiberiu Soare, jucătorul de fotbal Ciprian Marica, echipa naţională de fotbal şi alţi reprezentanţi emblematici ai sportului românesc.

 

 

Amfitrionii evenimentului vor fi Veronica Soare, remarcabila susţinătoare a cauzelor sociale, şi actorul Silviu Biriş, îndrăgitul actor al Teatrului Naţional Bucureşti.

 

Fondurile strânse în cadrul Balului Bucuriei prin intermediul licitaţiei, biletelor de participare, donaţiilor şi  sponsorizărilor vor asigură continuarea programelor de terapie recuperatorie în anul 2018, pentru cei 139 de copii. Balul Bucuriei oferă şansa unei vieţi mai bune pentru fiecare copil cu autism din centrele ATCA.

 

În urma primei ediţii a Balului Bucuriei, care a avut loc în 2016, au fost strânse fonduri în valoare de 40.000 de lei, suma fiind folosită în cursul acestui an pentru a susţine recuperarea copiilor cu autism cazuri sociale din centrele ATCA şi pentru achiziţionarea de licenţe pentru testele clinice ADOS (instrument esenţial de diagnostic pentru autism).

 

Despre ATCA

Înfiinţată în 2008, ATCA - Asociaţia de Terapie Comportamentală Aplicată a devenit un standard profesional prin rezultatele remarcabile în programele de intervenţie pentru copiii cu tulburări comportamentale şi din spectrul autist şi s-a specializat în domeniul de formare a terapeuţilor ABA (Applied Behavior Analysis) din România. MISIUNEA ATCA este de a sprijini prin terapie specializată (1:1) recuperarea copiilor care suferă de tulburări comportamentale de nivel mediu (ADHD şi ADD) sau sever (Autism) şi de a oferi cursuri de formare, metodologii şi instrumente actuale, dovedite ştiinţific ca fiind cele mai eficiente în îndrumarea şi managementul tulburărilor de comportament. Cursurile de formare se adresează tuturor celor implicaţi în dezvoltarea copiilor atipici: părinţi, profesori, educatori şi terapeuţi.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Iubita lui Culiță Sterp, mesaj dur pe instagram: „Cel mai ușor este să te grăbești să... Iubita lui Culiță Sterp, mesaj dur pe instagram: „Cel mai ușor este să te grăbești să judeci...” Ce a făcut-o să reacționeze?
demamici.ro
A aflat la naștere că băiețelul are intestinele în afara abdomenului și 10% șanse să... A aflat la naștere că băiețelul are intestinele în afara abdomenului și 10% șanse să trăiască! Poveste relatată de „mămica unui copil malformat” | Demamici.ro
b1.ro
A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut... A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !
monitorulcj.ro
Papa Francisc a reacționat după moartea PS Florentin Crihălmeanu: „Am aflat cu durere... Papa Francisc a reacționat după moartea PS Florentin Crihălmeanu: „Am aflat cu durere vestea trecerii la Domnul”
infoactual.ro
Predicție grea pentru o ZODIE. Astrolog: 2021 înseamnă „ultimatum” Predicție grea pentru o ZODIE. Astrolog: 2021 înseamnă „ultimatum”
infoactual.ro
Cel mai fraged șnițel de porc. Rețetă delicioasă. Va ieși crocant și extrem de delicios Cel mai fraged șnițel de porc. Rețetă delicioasă. Va ieși crocant și extrem de delicios
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si