Ex-”ginerele” lui Becali vinde vinuri românești de lux cu ”foiță de aur”! Cum a ajuns fiul milionarului Grigoriu să facă afaceri cu stră-nepotul Logofătului Bolgiu

Fostul ”ginere” al lui Gigi Becali a devenit asociat în prima afacere românească cu vinuri de lux, ”cu foiță de aur”. Mihnea Grigoriu este cunoscut ca unul dintre cei mai bogați ”copii” ai României.

Radu Constantin, marți 07 iulie 2020 , 12:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Mihnea Grigoriu, fostul iubit al Alexandrei Becali vrea să dea lovitura pe piața românească de vinuri.

El s-a asociat cu moștenitorul celei mai vechi crame din țară, Casa Bolgiu, lansând împreună cu acesta prima gamă de lux, ambalat în sticle cu foiță de aur.

Ex-”ginerele” lui Becali vinde vinuri românești de lux cu ”foiță de aur”! Studii la Geneva și mașini de sute de mii de euro

”23k&925” este titulatura departamentului ”luxury wine”, în care Mihnea este asociat cu Costin Blogiu și  Alexandru-Liviu Murgoci. Cei trei și-au propus să livreze în special pe zona de cluburi selecte, pe cea de petreceri private și nu în ultimul rând pentru export.

Mihnea Grigoriu are 26 de ani și până la finalul anului trecut a fost iubitul Alexandrei, fiica lui Gigi Becali. El și-a făcut studiile la Geneva, acolo unde și-a și petrecut anii de facultate. Tatăl lui, Dan Grigoriu, este un milionar discret al României.

Are în garaj mașini de sute de mii de euro și este mare fan al produselor de lux în general, bunăoară în urmă cu câțiva ani a fost fotografiat cu un ceas de 30.000 de euro la mână.

Citeste si: Gigi Becali, bunic pentru prima dată! Teodora a născut o fetiță

Ex-”ginerele” lui Becali vinde vinuri românești de lux cu ”foiță de aur”! Cine e partenerul lui Mihnea?

Costin Bolgiu, partenerul lui Mihnea de afaceri, este descendent al logofătului Tache Bolgiu, cel care în jurul anului 1690 a cumpărat o vie în zona Urlați de la Voievodul Brâncoveanu.

Afacerea propriuzisă ia naștere în anul 1934, atunci când se deschide crama. Via a fost ulterior confiscată de regimul comunist și a fostg recuperată de familia Bolgiu după 1990, în prezent fiind administrată de Valeriu Bolgiu și cei doi fii ai săi, Ștefan și Costin.

Valeriu Bolgiu este și director am Ascoiației Pescarilor și Vântorilor Sportivi Prahova.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR marți, 13 aprilie 2021: Euro și dolarul cresc față de leu! Care sunt... Curs valutar BNR marți, 13 aprilie 2021: Euro și dolarul cresc față de leu! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Altă cale nu e! Bărbați sau puștani Altă cale nu e! Bărbați sau puștani
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa medicilor. DE CE MOR pacienții COVID? Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa medicilor. DE CE MOR pacienții COVID?
infoactual.ro
Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune... Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”
infoactual.ro
Premiile BAFTA 2021. Cele mai importante nume în industria britanică de film Premiile BAFTA 2021. Cele mai importante nume în industria britanică de film
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si