Examenele pentru permis auto, suspendate în Bucureşti

Examene permis auto: Prefectul Municipiului Bucureşti a decis să suspende activitate de examinare pentru obţinerea permiselor auto.

A.M.S., joi 02 iulie 2020 , 08:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Examene permis auto. Activitatea de examinare la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor va fi suspendată de joi, temporar, a anunţat miercuri Prefectura Bucureşti.

Examene permis auto. Anunţul făcut de Prefectura Municipiului Bucureşti

"Prefectul Municipiului Bucureşti a emis ordinul potrivit căruia, începând cu data de 02.07.2020, se suspendă temporar următoarele activităţi ale Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bucureşti: proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere; proba practică pentru obţinerea permisului de conducere; înregistrarea dosarelor candidaţilor pentru susţinerea probei teoretice în vederea obţinerii permisului de conducere; programarea pentru susţinerea probei practice în vederea obţinerii permisului de conducere", precizează Prefectura.

Scoala auto

Citeste si: Un primar din Botoșani, diagnosticat cu COVID-19, a murit

Reluarea acestor activităţi va fi comunicată publicului în termen util.

Examene permis auto. Potrivit sursei citate, decizia a fost luată având în vedere prevederile Ordinului ministrului sănătăţii nr. 313 din 26.02.2020 pentru instituirea măsurii de carantină a persoanelor în situaţia de urgenţă de sănătate publică internaţională determinată de infectarea cu COVID-19 şi stabilirea unor măsuri în vederea prevenirii şi limitării efectelor epidemiei.

Examene permis auto

Citeste si: Coronavirus: Restaurantele şi barurile din California au fost închise

Citeste si: 27 de angajaţi şi 125 de deţinuţi de la Penitenciarul Galați au intrat în contact cu poliţistul confirmat cu coronavirus! Toți, sub monitorizare medicală

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si