Exatlon 10 februarie. "Ultimele zile au fost foarte grele pentru mine, mal ales din cauza scandalului. Noi nu i-am intors cuvintele, am zis ca personalitatea omului se va vedea. Imi pare rau ca a plecat, dar nu cred ca m facut ceva gresit in momentul in care am nominalizat-o. Decizia nu am dat-o eu", a declarat Diana Bulimar. 
 
 
Exatlon 10 februarie.  "Plecarea Claudiei nu e atat de grea cum credeam ca va fi. Nu mi se pare foarte afectat Catalin. As vrea sa le felicit pe Diana Bulimar si pe Anca ca nu i-au raspuns in niciun fel Claudiei si ca au lasat-o sa le jigneasca si sa le ameninte. Ma bucur ca a ramas Ion in concurs, nu merita sa plece inaintea Claudiei", a spus Vladimir Draghia. 
 
 
Exatlon 10 februarie. "Mi se pare o chestie trasa de par ca Vladimir ar incerca sa ne influenteze pe mine si pe Didi. Pentru mine Claudia a fost un membru al echipei. Nu cred ca are rost sa vorbim despre conflictul dintre noi.
Eu o respect in continuare, a fost alegerea ei daca ne-a respectat sau nu",
a spus Anca Surdu. 

Exatlon 10 februarie. "Nu-mi vine sa cred ca a plecat un om de care eu eram foarte apropiat.
Suntem o specie care nu suntem facuti sa traim singuri. In cazul ei, ma bucur ca este acasa cu copilul ei. Trebuiau sa fie nominalizati cei doi noi veniti. Nu e usor sa pierzi un om care a stat atata vreme aici. Ne-am atasat unii de altii si ajung sa-ti lipseasca dupa ce pleaca. Nu e usor, dar asta e, sunt obisnuit cu lucrurile grele"
, a spus Catalin Cazacu. 

Exatlon 10 februarie.  "O sa incerc sa readuc echipa unde a fost", a marturisit Giani Kirita.
 
 
Exatlon 10 februarie.  "A fost o situatie ciudata cu cele doua fete care au nominalizat-o. Cred ca exista o sansa ca data viitoare sa scap de nominalizare pentru ca am adus totusi puncte.  L-am vazut pe Catalin foarte trist de cand a plecat Claudia si imi pare rau ca a plecat", a declarat Ion Oncescu, scrie wowbiz.ro. 

 

 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si