Exatlon 11 februarie. Ei sunt concurentii propusi pentru eliminare la EXATLON! Telespectatorii vor decide care dintre Faimosi va pleca acasa

Exatlon 11 februarie. Momentul propunerilor pentru eliminare a sosit. Vladimir Draghia a nominalizat-o pe Diana Bulimar, Catalin Cazacu l-a nominalizat pe Flo, iar cativa concurenti l-au nominalizat pe Ion Oncescu.

Author: George Stanciu luni 12 februarie 2018 , 08:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
 
 
Exatlon 11 februarie.   "Il nominalizez pe Ionut Oncescu", a spus Giani Kirita.
 
Exatlon 11 februarie.   "E important sa tragem toti la aceeasi caruta si sa aducem puncte pentru echipa, asa ca o sa scurtez si o sa spun: Ionut Oncescu", a spus Diana Belbita
 
Exatlon 11 februarie.  
"Il nominalizez pe Flo pentru ca altfel mi-ar fi foarte greu sa aleg", a spus Ion Oncescu.
 
Exatlon 11 februarie.   "In majoritatea timpului e absent din echipa si o sa-l nominalizez pe Ionut", a spus Larisa.
 
Exatlon 11 februarie.   "O nominalizez pe Larisa", a spus Flo.
 
Exatlon 11 februarie.  "Il nominalizez pentru ca consider ca nu mai poate progresa in aceasta competitie si nu s-a integrat asa cum ne-am fi dorit noi in echipa", a spus Anca Surdu. 
Exatlon 11 februarie.  "La fel ca si restul echipei il voi nominaliza pe Ionut Oncescu", a spus Andrei Stoica. 
 
Exatlon 11 februarie.  "Acum o saptamana am facut o nominalizare pe baza principiilor de viata, din pacate nu era vina mea ca am avut putin timp la dispozitie sa analizez noii veniti. Azi lucrurile stau diferit. Am sa-l nominalizez din nou pe Flo", a spus Cazacu. 
 
Exatlon 11 februarie.  "Am doua variante, ambele in urma performantelor sportive: Andrei Stoica sau Diana Bulimar. Avand in vedere ca Diana are niste puncte slabe pe care speram ca le depasim, stau sa ma gandesc care e punctul slab al lui Andrei Stoica. O s-o propun spre eliminare cu toate ca mi-e foarte draga cu speranta ca nu va pleca pe Didi. Andrei daca va fi cazul voi face un pas in spate, pentru ca sa aiba ocazia sa se obisnuiasca cu probele", a spus Vladimir. 
 
Exatlon 11 februarie.  "Acum cateva ore pe plaja au ales sa il nominalizeze pe Florin, iar apoi mi-au spus ca m-au ales pe mine", a spus Oncescu. 
 
Sursa: Wowbiz
 

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si