Fetele din echipa Faimoşilor au povestit despre ce a fost vorba.

"Nici eu, nici Mădălina nu am reuşit să ne concentrăm pe ce aveam de făcut pentru că înainte de ceremonie şi după ceremonie Cristi făcuse o criză de nervi, înjurase şi crease o tensiune de tremuram pe acolo", a spus Cristina Nedelcu.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Explicația halucinantă pe care a dat-o unchiul Mariei pentru ce i-a făcut micuței de doar 8 ani, după ce a fost prins- wowbiz.ro

"Când i-am spus <Cristi, am venit aici, te rog eu frumos, este primul meu traseu! Lasă-mă, te rog frumos, să mă liniştesc şi eu, lasă-mă să văd şi eu ce am de făcut>. Şi a început să ţipe la mine", a povestit şi Mădălina Predoi.

Cristi Pulhac nu a vorbit deloc cu familia de când a început show-ul. Atât el, cât şi soţia lui aşteptau cu sufletul la gură acest moment, însă Faimoşii nu au câştigat niciodată jocul ce le permitea o convorbire cu familia.

Soţia lui, Raluca, a fost naşă fără ca Pulhac să participe la eveniment şi i-a transmis fostului dinamovist un mesaj foarte emoţionant. Pulhac încă nu a apucat să îl vadă.  "Pisic, te aşteptăm acasă cu planuri mari!", i-a transmis, cu lacrimi în ochi, Raluca lui Cristi Pulhac.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si