Exatlon 16 noiembrie. Războinicii i-au spulberat pe Faimoşi la jocul special! Reacţia învinşilor a fost surprinzătoare

Exatlon 16 noiembrie. Războinicii au câştigat cu 7-1 jocul special. Faimoşii au fost la un pas să nu facă nici măcar punctul de onoare.

sâmbătă 17 noiembrie 2018 , 10:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Singurul punct al Faimoşilor a fost adus de Yamato Zaharia, dar Războinicii ar fi putut să câştige cu 7-0. Alin ar fi câştigat duelul cu Yamato dacă nu ar fi scos fără să vrea mingea din plasă.

Cu toate că au fost învinşi drastic, Faimoşii au avut o altă atitudine. Ei nu s-au mai certat şi încearcă o nouă strategie: să se unească şi să se încurajeze reciproc indiferent de scor.

"Jocul în sine a fost foarte palpitant, foarte atractiv. Finalul ne-a jucat feste, aproape toată echipa a avut probleme la finalul ăsta. Mă bucur că nu sunt supăraţi unii de alţii, de acum încolo urmează bătăliile şi mai mari", a spus Giani.

"Nu mai sunt supărat pe nimeni. Oricum nu am fost supărat, dar am acumulat mai multe tensiuni pentru că este o perioadă lungă în care am pierdut. Este normal să se acumuleze tensiuni între noi. Astăzi am pierdut, dar nu văd aceeaşi tristeţe în echipă. Consider că fiecare a mers bine pe traseu, finalul nu a intrat la nimeni. Eu am avut noroc la final. Îi felicit pe toţi din echipa mea şi sunt mândru că ne-am unit", a spus Yamato.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a... Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a furat inima gimnastului
spotmedia.ro
Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie.... Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie. Demisiile sunt praf în ochi, trebuie proceduri, o nouă lege și un nou statut Interviu
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
b1.ro
Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit! Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit!
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si