Exatlon 16 noiembrie. Un nou scandal în tabăra Faimoşilor! Ne-am săturat să auzim toată ziua: p***! Dacă aveţi..."

sâmbătă 17 noiembrie 2018 , 10:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
 
Ediţia Exatlon 16 noiembrie este umbrită de un nou scandal în tabăra Faimoşilor. Deşi susţin că au reglat tensiunile dintre ei şi că nu mai există două tabere, băieţi şi fete, până la un nou scandal a fost nevoie doar de o scânteie. 
 
Fetele îi acuză pe băieţi de falsitate, ipocrizie şi de faptul că nu le respectă ca femei.
 
"Nu am înţeles de ce a zis Giani că suntem două tabere. După am aflat ce s-a întâmplat, am înţeles. El a vorbit în necunoştinţă de cauză. El nu a ştiu că noi am discutat.", a povestit Mirel.
 
"Noi am stat şi am vorbit, am stabilit. Am auzit altceva. Ne-ai făcut frustraţi", a spus Cristi Pulhac.
 
"Tu ai zis după o oră. Ai zis în maşină: 'Moartele alea'", a spus Mădălina, noua concurentă.
 
"Ne-am săturat de asta. Să dăm cărţile pe faţă. Ne-am săturat să auzit toata ziua: p***, p***, p***. Hai dacă aveţi, vorbiţi în faţă.", s-a enervat Cristina.
 
"Atitudinea Mădălinei îmi place. A venit în competiţie, să lupte, a venit pentru echipă", a spus Giani. 
 
 

Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro și dolarul, în creștere la început de... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro și dolarul, în creștere la început de săptămână! Cum arată cele mai noi cotații
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si