Exatlon 17 februarie. Alina si Stefan, apropieri suspecte la Exatlon. Se naste o idila? Gestul care tradeaza sentimentele celor doi

Alina si Stefan, un nou cuplu la Exatlon? Cei doi Razboinici par din ce in ce mai apropiati.

Author: C.L. Webeditor: I. I. duminică 18 februarie 2018 , 18:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alina si Stefan sunt amandoi in echipa Razboinicilor de la Exatlon, sunt tineri, frumosi si singuri. Asa ca, probabil daca se infiripa o relatie intre ei, telespectactorii ar fi fericiti. De altfel, acestia au sesizat ca intre Alina si Stefan pare a fi, in ultima perioada, o relatie mai apropiata.

Si la Faimosi s-a infiripat o relatie intre Claudia Pavel si Catalin Cazacu.

Alina sta mult langa Mariana, asa ca in cele mai multe imagini de la Exatlon, Stefan nu este langa tanara. Insa, sunt anumite gesturi si priviri, sesizate de telespectatori, care ar putea sa ne duca cu gandul la o eventuala relatie dintre cei doi concurenti.

Cel mai recent gest facut de Alina, care tradeaza o apropiere intre ea si Stefan a fost chiar in editia Exatlon de sambata, 17 februarie.
Alina si Stefan, un nou cuplu la Exatlon? Cei doi nu au iubiti acasa.

Dupa ce Stefan a castigat o proba, Alina s-a repezit sa-l imbratiseze.

Nu a fost singura din echipa ei care a avut aceasta reactie. Insa, dupa ce l-a imbratisat, Alina a facut un gest romantic, care nu a fost sesizat de multi: l-a pupat pe umar pe Stefan!

Alina Pana are 31 de ani, este fosta campioana la culturism si este…singura. Stefan are 25 de ani si este luptator profesionist de skandenberg. Nici despre el nu se stie ca ar avea vreo iubita. Asa ca, Alina si Stefan de la Exatlon ar putea sa formeze un frumos cuplu in echipa Razboinicilor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si