Exatlon 18 noiembrie. Silviu Nicolae, mărturisiri cu lacrimi în ochi: ”Am suferit un şoc din cauza divorţului”. Faimosul a ajuns în stradă, fără bani şi fără haine

Nominalizat în urma procentajelor mici, Silviu Nicolae este cel propus către eliminare. Faimosul a povestit clipele grele prin care a trecut la începutul acestui an.

Author: Elena Vasile luni 19 noiembrie 2018 , 08:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Faimosul Silviu Nicolae a făcut mărturisiri incredibile în timpul emisiunii Exatlon Sezon 2,  povestind clipele grele prin care a trecut la începutul acestui an, în luna ianuarie. Silviu a avut parte de un şoc, după ce a suferit un divorţ, rămânând fără niciun ban şi nicio haină, în stradă.

Din fericire pentru Silviu, familia şi prietenii i-au fost alături, pentru a-l ajuta pe Faimos să treacă peste greutăţile vieţiii. Cu lacrimi în ochi şi emoţie în glas, Silviu Nicolae şi-a luat ”la revedere” de la Războinici, spunându-le că sunt buni sportivi, având în vedere că Silviu este nominalizat la jocul pentru eliminare, în urma câştigării jocului de protecţie a Războinicilor.

 

 

 

”Nu este plăcut, dar când am venit aici, m-am aşteptat la acestă postură, fiind nou, intrând în concurs, la mijlocul lui, trebuia să fiu foarte, foarte bun, ca să recuperez tot ce au acumulat ei în timpul concursului. Cu oricare este foarte greu, şi ca echipă e foarte greu să joci cu ei.

Vom vedea ce se va întâmpla, cel mai bun să câştige. Vreau să îi felicit pe Războinici, pentru că poate nu mai apuc. În luna ianuarie nu mai eram om, nu pot să vorbesc desprea asta, mergeam pe stradă, nu ştiam unde merg, nu mai puteam să articulez cuvintele, iar acum că mă aflu aici şi am luptat de la egal la egal cu ei. Am suferit un şoc din cauza divorţului, am rămas doar cu hainele de pe mine şi pe stradă. M-au ajutat după ceva timp părinţii, prietenii. Nu aveam bani nici de pâine”, a spus Silviu cu lacrimi în ochi şi emoţie în glas. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si