Doru Mesesan de la Exatlon nu a alergat pana acum fara tricou, insa daca ar face-o ar lasa la vedere multe tatuaje plasate pe tot corpul. Fiecare dintre ele are insa legatura cu istoria, mitologia si religia, disciplinele preferate ale Razboinicului de la Exatlon.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Pe fiecare din umeri, deasupra claviculei, Doru are cele doua semne: alfa si omega, inceput si sfarsit. Asta pentru ca desi nu pare, Doru este un tip extrem de religios. Cele doua simboluri apartin alfabetului ionic si sunt folosite ca simbol pentru totalitate, intreg, Dumnezeu si Hristos.

Pe bicepsul mainii stangi, Doru si-a tatuat o bratara dacica in forma de dracon – stindardul de lupta al dacilor si daco-tracilor. In partea interioara a bratului  apare Decebal, iar mai jos- portretul lui Vlad Tepes. Langa acesta sunt mai multi raufacatori trasi in teapa de domnitor. Mesesan este un mare impatimit al istoriei si ii considera pe cei doi figuri emblematice pentru formarea poporului modern.

Pe bratul drept, Mesesan si-a pictat lupul dacic sau Draconul. Sub acesta se afla un desen care reprezinta Placutele de la Tataria, descoperite in judetul Alba si datate 5.300

iHr. Conform unor cercetatori, acestea ar putea contine cele mai vechi scrieri din lume, fiind mai vechi cu un mileniu decat monumentele scrierii sumeriene. Exista unele teorii conform carora pe Valea Dunarii ar fi aparut cea mai veche civilizatie din Europa (5.500 – 3.500 iHr), pe un spatiu care se intindea din nordul Greciei de azi pana si Slovacia si din Romania in Croatia.

In fine, pe picior, Doru si-a scris data nasterii cu litere romane: 24.10.1982. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si