Exatlon 24 martie. Razboinicii regreta plecarea Marianei! "Spre deosebire de ceilalti, ea a..." Nici macar Faimosii nu se asteptau la asa ceva!

Mariana a fost eliminata, miercuri, din competitia Exatlon Romania. Chiar si asa, colegii sai i-au apreciat demnitatea si discursul de final.

Author: George Stanciu duminică 25 martie 2018 , 10:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mariana a fost eliminata, miercuri, din competitia Exatlon Romania. Chiar si asa, colegii sai i-au apreciat demnitatea si discursul de final. 

Razboinicii regreta plecarea Marianei si sustin ca o apreciaza pentru determinarea si spiritul de invingator de care a dat dovada pana in ultima clipa in competitie. 

 

 

"Simplitatea ei, cum a explicat ea lucrurile. Niciodata nu a facut asa. Nu a explicat atat de clar. Mi-a placut foarte mult de Mariana cand a plecat. Mi-a lasat o energie buna, de campion, de invingator. Spre deosebire de ceilalti, ea a fost sincera. Erau falsi cand spuneau ca nu regreta ca pleaca, de fapt voiau sa ramana. A vorbit din suflet. Am simtit-o eliberata. M-a uimit", a declarat Stefan. 

"A plecat cu capul sus. Sigura pe ea, este de apreciat", a spus Roxana. 

"A dat dovada ca este foarte puternica", a spus Alina. 

Nici Faimosii nu se asteptau la eliminarea Marianei. Vladimir Draghia a fost uimit de plecarea razboinicei.

"M-a surprins iesirea Marianei. Nu o vedeam plecand acum o luna. Am vazut-o motivata", a spus Cazacu. 

"Ma uitam in echipa lor ma asteptam sa plece ceilalti trei, nu ea. Erau propusi spre eliminare cei mai buni. Trebuia inves. Sincer, cred mai mult in lacrimile Marianei decat in cele ale Alinei", a spus Draghia. 

 

 

 

Sursa: Wowbiz


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si