Exatlon 27 februarie. Nominalizarile pentru eliminarea concurentilor Stefan si Ionut i-au surprins pe Faimosi! Vladimir Draghia a luat-o la rost pe Alina, iar explicatiile ei l-au infuriat pe Alex de la Razboinici: "Tu nu iti dai seama ca te vede o tara i

Exatlon 27 februarie. Nominalizarea pentru eliminare a lui Ionut si a lui Stefan i-a socat pe Faimosi. Concurentii au discutat despre acest subiect, iar dupa Vladimir Draghia a luat-o la intrebari pe Alina, ea fiind cea care a nominalizat-o pe Ionut.

Webeditor: I. I. miercuri 28 februarie 2018 , 08:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"La asta nu m-am asteptat, asta a trecut de orice asteptare", a spus Diana Bulimar.

"Cum ar fi fost sa fie nominalizata Mariana in locul Ancai. Astia se duc la sinucidere singuri", a spus Diana Belbita.

"Toti am fost surprinsi ca au fost nominalizati Stefan si Ionut. Asta dovedeste ca nu exista unitate. Vorbesc unul de altul urat. Stefan e un pusti care e greu sa lege o echipa, nu are puterea sa faca asa ceva. Ii trebuie ani de experienta. Din momentul in care esti nominalizat ca lider, nu ai cum sa fii lider", a spus Giani Kirita.

Vladimir Draghia a intrebat-o pe Alina de ce a decis sa-l nominalizeze pe Ionut.

"Suntem surprinsi ca au ales sa nominalizeze doi oameni pe care noi ii consideram foarte buni.

Am vrea sa stim de ce, nu am inteles care sunt explicatiile. La Stefan am inteles, dar la Ionut nu", a intrebat-o Vladimir.

"Pot spune ca m-am simtit foarte prost toata ziua, asa ca haideti sa ramana printre noi si alegerea mea sa fie gresita. Fiind un moment dureros, nu inteleg ce argumente vreti sa aduc. Stiam ca Stefan va fi nominalizat, mai ramasese doar Lupu si Ionut. Initial ma gandisem sa-l nominalizez pe Lupu, dar am vrut sa-i dau sansa sa arate daca vrea sa ramana in acest concurs. Ionut e foarte bun, nu m-am gandit nicio clipa ca va iesi el", a spus Alina.

Explicatia Alinei l-a infuriat pe Alex.

“Nu avea de unde sa stie ca eu il nominalizez pe Stefan pentru ca eu m-am decis in gradena. N-am spus nimanui. E foarte multa falsitate in aceasta fata. Alina mi-a spus cu lacrimi in ochi: "Eu il nominalizez pe Lupu". Tu nu vezi ca te vede o tara intreaga?", a declarat Alex.

"Am dedus din conversatia lor ca el va nominaliza pe Stefan. Nu am avut lacrimi in ochi, i-am spus doar lui Ionut ca ma gandeam sa-l nominalizez pe Stefan", s-a aparat Alina.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si