Exatlon 6 februarie. Claudia Pavel a fost eliminata de la Exatlon. Gestul pe care l-a facut aceasta la plecarea din Republica Dominicana, taxat de Cosmin Cernat!

Claudia Pavel la plecarea de la „Exatlon” a facut un gest taxat de Cosmin Cernat. "Face parte din viata, nu pot sa spun ca face parte din sport!”

C.L., miercuri 07 februarie 2018 , 14:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tensiunile au crescut intre concurentii Echipei Faimosilor, in urma nominalizarilor si a strategiilor individuale facute cu o seara in urma in ceea ce priveste propunerile celor trei eliminati.  

Aseara, inaintea aflarii verdictului final, echilibrul si unitatea echipei pareau serios afectate.

In urma voturilor telespectatorilor, care si-au putut salva favoritul, votand timp de o ora, Claudia Pavel a fost eliminata din competitia care i-ar fi putut aduce marele premiu de 100.000 de Euro. Afectata de faptul ca a fost propusa spre eliminare de Anca Surdu si Diana Bulimar, artista nu si-a luat ramas bun de la acestea, la plecarea din Arena.


 

Exatlon 6 februarie. Ce a avut de spus Cosmin Cernat despre eliminarea Claudiei

„Aceasta a fost inca o poveste de la Exatlon Romania. Cea care a plecat acasa este Claudia. Si-a luat la revedere de la toata echipa, mai putin de la Anca si de la Diana. Face parte din viata, nu pot sa spun ca face parte din sport!”, a incheiat discursul Cosmin Cernat, la finalul editiei de aseara.

Competitia sportiva „Exatlon” continua si in aceasta saptamana cu confruntarile dure intre cele doua Echipe. Sambata, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmari o noua editie plina de suspans si adrenalina.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si