In seara aceasta se joaca meciul pentru bani. Suma pe care concurentii de la Exatlon o pot castiga se ridica pana la 10.000 de dolari. 
 
Razboinicii, care au pierdut lupta pentru vila, isi doresc foarte mult acest premiu si spera ca isi vor putea cumpara mancare si ca se vor putea caza la un hotel pentru a se odihni corespunzator si a-si face baie. 
 
"Avem joc pentru cash astazi, pentru bani. Am discutat pe tema asta, suntem pregatiti sa ii castigam. Avem multa nevoie de o mica relaxare(...) In baraca relaxarea este cum este, dar se poate si mai bine", a spus Doru. 
 
"Azi avem money game. Hai sa ii luam, poate o sa stam si noi la hotel, poate ne luam ceva mancare. Hai sa luam jocul asta foarte in serios", a adaugat Iulian Pitea. "Maine e o zi importanta, sa nu ne rupem toti. Luam banii si ne ducem sa ne relaxam", a spus tot el.
 
"Oricum maine iesim de aici", a spus si Ciprian. 
 
"Ne dorim sa castigam acesti bani si sa mergem sa dormim undeva confortabil, sa ne putem spala, sa ne putem alimenta cum trebuie", a declarat si Beatrice Olaru. 
 
 
 
 
 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si