Exatlon din iad! Cum arată cel mai dur traseu din Republica Dominicană de la varianta mexicană a show-ului?

Dacă în România, Exatlon a intrat în pauză, mexicanii au parte de un sezon nou incredibil.

Author: Radu Constantin marți 17 septembrie 2019 , 20:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Exatlon a intrat într-o nouă etapă iar fanii apreciază schimbările făcute în Republica Dominicană. Sezonul 3 al show-ului-fenomen a adus trasee cum nu s-a mai văzut până acum.

Unul dintre acestea ar putea fi numit cu ușurință ”traseul iadului”.

Filmat noaptea, pe plajă, traseul cu pricina arată ca un veritabil coșmar. Un vulcan care tocmai a erupt, obstacole din piatră, sportivi care calcă pe roci încinse dar și un tobogan și un bazin cu apă luminate – cam acestea sunt ingrdientele unei înfruntări epice între Faimoși și Războinici, câștigate de cei din urmă cu 10-8.

Cei mai buni concurenți de la primele sezoane s-au întors la Exatlon

Iar acesta nu este singurul element de noutate la cel de-al treilea sezon al Exatlon Mexic. Producătorii show-ului au inventat ”liga legendelor”, formată din cei mai buni concurenți de la primele două sezoane, în frunte cu frații Cazares (ambii au câștigat câte un sezon).

Aceștia vin săptămânal în Republica Dominicană și luptă împotriva unei selecționate a celor mai buni sportivi din actualul sezon. Până acum, ”juniorii” conduc cu 2-1 în confruntările directe.

Exatlon România a avut trei sezoane care au revoluționat divertismentul în televiziune. În prezent, fanii emisiunii așteaptă cu sufletul la gură o continuare a show-ului. Până în acest moment nu există informații oficiale despre cel de-al patrulea sezon, însă este clar că acesta nu va începe mai devreme de începutul anului viitor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si