Exatlon Romania versus Exatlon Mexic! Batalia s-a dat pe plajele din Republica Dominica, intre echipa romana, aflata de doar 2 saptamani in concurs, si echipa mexicana, familiarizata deja cu competitia de aproximativ 3 luni.

Dupa ce au facut cunostinta unii cu altii, Romania si Mexic si-au format echipele si au tras la sorti confruntarea dintre membrii echipelor.
O adevarata aparitie din echipa Mexicului a fost Ortagon, concurentul cu masca, cel care promite sa fie o amenintare puternica.

 

Concursul a inceput cu o prima proba reprezentata de Vladimir Draghia de la echipa romanilor. Galeria romanilor este una puternica! Vladimir Draghia a condus proba, insa la aranjarea cuburilor, Oscar- concurentul Mexicului a preluat conducerea.
Prima proba a fost castigata de Vladimir Draghia. Este 1-0 pentru Romania.

A urmat prima cursa a fetelor, doua gimanste: Anca Surdu pentru Romania si Ana Lago pentru Mexic.

A fost punct pentru Mexic, de data aceasta. Scorul devine egal.

Ionut si Ernesto au dus o batalie apriga in cadrul competitiei, iar in cele din urma, proba a fost castigata de mexicani.

Diana Belbita, campioana MMA a reprezentat Romania in urmatoarea proba. Mexicul castiga si cel de-al treilea punct.

"Ei arunca foarte bine, pentru ca sunt mai puternici, insa noi suntem mai rapizi decat ei", sunt cateva din discutiile surprinse in echipa mexicana.

"Stii cum se misca pe puntea aia? Se misca foarte repede! Eu ma apropiam de maneta, iar ea sarea deja in apa", a spus Diana Belbita.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Faimosul Octagon a concurat cu Stefan de la "Razboinici". Octagon este fiul unui celebru wrestler din Mexic. Are masca primita in dar de la tatal sau si nu si-o da jos niciodata. Octagon a castigat proba. Este 4-1 pentru Mexic.

Alina pentru Romania cu Antoaneta pentru Mexic. Ploaia torentiala a inceput in timpul probei dintre cele doua concurente. Proba s-a incheiat cu Victoria Mexicului.

Daniel si Bogdan au avut o competitie stransa. Bogdan s-a confruntat cu cel mai mare gimnast din istoria Mexicului si a fost la un pas sa ia punctul. Mexicul a revenit in forta si a marcat cu scorul 6-1.

Anca a concurat impotriva atletei Maky, reprezentanta Mexicului. In sfarsit, romanca a reusit sa marcheze cel de-al doilea punct pentru Romania!

Romania mai castiga un punct, adus echipei de catre Ionut! Concurentii nostri par sa isi revina din urma si se simt mai motivati!

Inca o victorie pentru Mexic, dupa ce Doris, profesoara de patinaj, a mai adus un punct tarii sale.

Echipa Romaniei  a pierdut un om. Ionut, transportat cu Ambulanta la spital, in urma unei accidentari

Proba s-a dovedit a fi dificila pentru Ionut. Concurentul din echipa Romaniei a fost dus la spital cu Ambulanta, din cauza durerilor puternice. Urland de durere, dupa ce s-a lovit puternic la unul din brate, Ionut a fost condus pe targa, in Ambulanta.

Competitia continua! O noua confruntare intre castigatori, de data aceasta intre Octagon si Vladimir Draghia. Scorul final este 8-3 pentru Mexic.

Diana se lupta sa castige proba si mai aduce un punct Romaniei. Este 8 la 4.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Experienta echipei mexicane se observa tot mai bine. Scorul ajunge la 10 la 4 pentru adversari. In ciuda diferentei mari de scor, romanii isi mentin optimismul si spiritul de echipa.


 

Exatlon Romania versus Exatlon Mexic s-a incheiat cu victoria echipei Mexicane. Echipele s-au felicitat reciproc pentru efortul depus.

"Au fost nemaipoeniti. Ma simt norocos ca am reusit sa castigam 4 puncte. Ii felicit.", a spus Vladimir.

"Felicitari echipei. Tehnica voastra este foarte buna si am invatat multe de la voi. Speram ca peste 3 luni vom ajunge si noi la nivelul vostru sau chiar mai mult." ,  a mai spus Anca Surdu.

Echipa Mexicului s-a rasfatat cu un adevarat festin! Miel la rotisor, cartofi, deserturi si bauturi racoritoare le-au readus buna dispozitie mexicanilor, dupa 3 luni petrecute in Republica Dominicana.

In tabara echipei romanilor, concurentii au reevaluat competitia si nu au privit in urma cu regret, in ciuda infrangerii. Accidentarea lui Ionut a fost subiect de discutie, iar unii dintre colegi s-au aratat ingrijorati.

"Ionut s-a accidentat pe parcursul traseului, dar cel mai tare s-a accidentat la final cand a trebuit sa arunce cu cuburile. Si-a fortat muschiul si avea de dinainte niste fisuri la bicepsi si tricepsi.", a spus Bogdan.

"Noi nu am mai facut treaba asta. Au o tehnica foarte buna. Am fost invinsi cu 10 la 4 dar a fost o competitie foarte frumoasa.", a mai spus Anca Surdu.

Sursa: Wowbiz


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si