Nucu, asa cum este cunoscut tatal Razboinicei Simi, condamna iesirile Faimosilor Monica Rosu si Mirel Dragan fata de fiica lui.

Barbatul s-a aratat extrem de deranjat de vorbele grele aruncate de fosta campioana la gimnastica catre Simi. „ As vrea sa-i spun Monicai ca fiica mea nu este adunata de pe strada, asa cum a spus ea. Chiar daca nu este campioana mondiala, fiica mea a venit la Exatlon sa arate ca poate sa lupte de la egal la egal cu campionii.

Eu pot sa inteleg si ca trebuie sa lupti cu toate mijloacele, insa nu e corect sa profiti de slabiciunea unui om. Cum adica sa mearga sa se antreneze la Deva? Fiica mea niciodata nu a comentat atunci cand a pierdut, a acceptat infrangerea cu sportivitate. Frumos ar fi sa fie la fel si din partea Faimosilor”, a declarat Vasile Taran pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

Tatal Simiei spune ca nu a apreciat gestul nesportiv al lui Mirel, care a aruncat cu nisip in Razboinica, aceasta fiind pusa la zid ulterior pentru ca a intors gestul. „S-a vazut la televizor ca Mirel a inceput. Nu incape discutie cine e vinovat, chiar daca el nu recunoaste. Lui Mirel nu pot sa-i urez decat multa sanatate, sa nu se accidenteze.

Atat lui cat si Monicai Rosu le spun sa lupte sa-si faca parintii mandri de ei cand castiga, asa cum facem si noi cu Simia. Sper ca pe viitor sa vorbeasca mai frumos”, a incheiat Nucu Taran.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si