EXCLUSIV Asalt final la averea lui Dinu Patriciu! Fetele miliardarului au pierdut un milion de euro intr-o singura zi, dupa ce bancile au declansat o adevarata vanatoare de bani!

A inceput „vanatoarea” impotriva mostenitorilor lui Dinu Patriciu.

Webeditor: A.N. Author: Radu Constantin duminică 12 martie 2017 , 09:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Martea trecuta a fost o veritabila zi „Z” pentru familia omului de afaceri Dinu Patriciu, care a decedat in 2014. Mostenitorii miliardarului au pierdut 5 procese, toate in aceeasi zi si toate cu acelasi obiect: executarea silita. In zilele urmatoare, din conturile familiei ar trebui sa se retraga aproape un milion de euro.

Si este doar inceputul.
Sabina Patriciu (sotia numarul 2) si Ana, fata cea mare a miliardarului

Procedura de succesiune, dupa moartea lui Dinu Patriciu, s-a incheiat si, paradoxal, asta este o veste proasta pentru cele doua fiice si tot atatea foste sotii ale lui Dinu Patriciu. La momentul mortii, Dinu Patriciu se confrunta cu grave probleme financiare, iar bancile creditoare se indreptasera impotriva lui. Afaceristul ajunsese sa datoreze zeci de milioane de euro si doar moartea lui a putut sa infraneze avantul creditorilor de a-l lasa fara avere.

Odata cu moartea lui Dinu Patriciu, executarile silite au fost suspendate pana la momentul in care mostenitorii legali intrau in posesia averii

prin succesiune. In tot acest timp, bancherii au incercat sa impiedice instrainarea bunurilor familiei, astfel incat sa mai aiba ce recupera. In fine, recent, succesiunea s-a incheiat, iar bancile au trecut la atac.
Pe data de 7 martie, Maria Patriciu, una dintre fiicele lui Dinu, a pierdut 3,02 milioane lei plus cheltuieli de judecata, in cadrul unui singur proces de executare silita. In aceeasi zi, Maria a mai pierdut alte doua procese: unul de 191.610 lei si altul de 118.511 euro.

Citeste si: Cresc salariile în România! Ce categorie de angajați va primi bani în plus- kanald.ro

Citeste si: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea- wowbiz.ro

Dana Patriciu va ajunge si ea la tribunal

Ana, sora Mariei, a fost executata pentru 9.370 euro, respectiv 118.511 euro. Si Sabina, a doua sotie a miliardarului, trebuie sa dea bancii 191.610 lei si 9.370 euro.
Dana Patriciu, a patra sotie, trebuie si ea sa-si trimita avocatii in zilele urmatoare in fata instantei, insa rezultatul nu e greu de anticipat.
Toate executarile de mai sus se refera la membrii familiei, ca mostenitori ai lui Dinu Patriciu. Sumele relativ mici obtinute de banca se justifica prin faptul ca executarile s-au referit pana acum doar la bilete la ordin, adica forma cea mai simpla de recuperare a creantelor. Este doar inceputul, pentru ca lunile urmatoare sunt decisive pentru urmasii lui Dinu Patriciu, care ar putea sa piarda absolut tot, in cazul in care instanta va da o decizie favorabila creditorilor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si