Judecătoarea Ana Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava este acuzată că ar fi dat persoanelor vizate informaţii din dosare instrumentate de DIICOT, inclusiv că urmează percheziţii şi că sunt supravegheaţi. Mai mult, este acuzată de consum de droguri și pentru punerea la dispoziție pentru consum de droguri altor persoane.

Cine este judecătoarea Ana Maria Chirilă

Judecătoarea Ana Maria Chirilă a absolvit Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca în anul 2011.

A devenit judecător în 2013. S-a mutat de la Judecătoria Cluj, unde a profesat mai întâi, la Tribunalul Suceava.

Ana Maria Chirilă este momentan preşedinte de complet la Secţia Penală. Joi, a fost luată chiar din sala de judecată când se pregătea să analizeze dosarul privind fraudele cu permise auto din Suceava.

Declarația de avere

Declarația de avere

[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Judecătoare reținută pentru deținere de droguri și protejarea activităților infracționale ale traficanților

Ce avere are Ana Maria Chirilă

Conform declarației de avere de anul acesta, Ana Maria Chirilă deține o casă de locuit de 80 de metri pătrați, dobândită în 2016. Se află în Sibiu- Arpașu De Jos.

Judecătoarea mai are trei credite contractate între 2016-2023 la Banca Transilvania. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

La capitolul venituri, judecătoarea menționează suma de 212.141 lei, de la Tribunalul Suceava și Tribunalul Cluj.

Judecătoarea Ana Maria Chirilă a absolvit Universitatea ”Babeș-Bolyai”

Judecătoarea Ana Maria Chirilă a absolvit Universitatea ”Babeș-Bolyai”

[Sursa foto: Pexels.com]

De ce este acuzată judecătoarea de la Tribunalul Suceava

Judecătoarea Ana Maria Chirilă este acuzată de:

1. Folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii (2 fapte) şi a infracţiunii de favorizarea infractorului (2 fapte);

2. Luare de mită;

3. Complicitate la trafic de influenţă;

4. Deţinere de droguri pentru consum în formă continuată (5 acte materiale);

5. Punere la dispoziţie, cu ştiinţă, cu orice titlu, a unei locuinţe pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri, în formă continuată (3 acte materiale).

Citește și: Doi români, membri ai unei rețele de înșelătorie, reținuți/ Gruparea se ocupa cu furtul datelor bancare ale celor care îi accesau pagina web falsă. Peste 400 de norvegieni care vindeau mașini au fost păgubiți

”S-a stabilit că inculpata, în perioada 11 – 14 noiembrie 2022, în baza prerogativelor specifice funcţiei de judecător pe care o exercita, a luat cunoştinţă de informaţii nepublice privind actele de urmărire penală şi măsurile dispuse într-un dosar DIICOT (dosar aflat în faza de urmărire penală), respectiv informaţii privind percheziţiile domiciliare ce urmau a fi efectuate, pe care le-a pus la dispoziţia altor persoane prin intermediul cărora au ajuns şi la alte persoane interesate”, anunţă procurorii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si