EXCLUSIV Crin Halaicu traieste intr-o casa fortareata! Palatul sau are 16 camere, doua piscine si ponton la malul lacului. Fostul edil a denumit strazile pe care se intinde domeniul sau cu numele si pronumele lui: Strada Crinului si Strada Halaicului!

Crin Halaicu, primul primar ales de bucuresteni dupa decembrie ’89, traieste ca un nabab! Fostul edil a renuntat la traiul in Capitala si s-a mutat intr-o localitate din apropierea Bucurestiului, cu lac, padure si aer curat.

S.A., vineri 07 aprilie 2017 , 21:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

El si-a construit un domeniu ametitor de impunator care se intinde pe o suprafata de 12.000 de metri patrati, o fortareata in toata regula pe care a inconjurat-o cu un gard inalt de ciment menit sa tina curiosii la distanta. 

Ca vorba aceea, nu degeaba e el fost primar al Capitalei in perioada 1992 - iunie 1996 si absolvent al Institutului de Constructii Bucuresti. In spatele gardului, unde s-a folosit ciment si caramida cat sa ridici inca o casa cu 2-3 etaje, Crin Halaicu si-a amenajat edenul sau. 

Construita in 2002, casa are 16 camere, 2 piscine, un teren de tenis cu nocturna, doua foisoare, o gradina ca-n povesti cu arbori, plante si flori, cat si alei pe care sa te tot plimbi si nu te plictisesti. In plus, pentru ca domeniul sau are deschidere la lacul din apropiere, fostul edil al Bucurestiului si-a facut si un ponton, un “fleac” care a ridicat valoarea casei sale la pretul ametitor de 5 milioane de euro! 

Dovada ca a pus suflet la construirea resedintei sale impresionante, Crin Halaicu a mai facut o aroganta si a dat numele sau strazilor pe care locuieste. Mai exact, el a denumit strada pe care se afla domeniul sau si cea alaturata cu numele si pronumele sau, respectiv Strada Halaicului si Strada Crinului.

Din pacate insa, daca Strada Halaicului e asfaltata, cea de-a doua e neasfaltata, plina de gropi si maldare de gunoaie.

 
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si