EXCLUSIV! Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei, isi povesteste viata: "Pot sa repar orice prin casa, prin gradina, prin pivnita. Cand a fost nevoie, mi-am pus singur faianta si gresie in baie!"

Noul presedinte ales al Romaniei si-a povestit viata intr-o brosura destinata alegatorilor sai.

Matei Vaihan, sâmbătă 09 noiembrie 2019 , 08:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"In ultimii ani, de cand am ajuns persoana publica si am tot mai multe responsabilitati, nu mai am un program foarte previzibil. Sunt zile cand trebuie sa ma trezesc la 4 dimineata ca sa ajung la 10 in Bucuresti si sunt zile cand ma scol la 7 ca sa ajung la 8 la birou. Nu mai exista ceea ce se cheama “un program tipic“. Dar ordine, da.

In cazul meu, pana si o zi fara program oficial seamana destul de mult cu una cu program oficial, doar ca este mai scurta! Intr-o astfel de zi, am program de casa: ma ocup de gradina, fac mici reparatii in casa; cand sunt norocos, merg in excursii sau am intalniri cu prietenii, ca orice om.Trebuie sa recunosc: dintotdeauna mi-a placut sa lucrez ceva manual.

Cu rezultate rezonabile pentru un amator. Nu sunt un tip extrem de indemanatic, dar nicidecum stangaci. Mi-a placut sa mesteresc mereu cate ceva, dar nu mi-am dezvoltat niciodata un hobby propriu‑zis. Pot sa repar orice prin casa, prin gradina, prin pivnita. Cand a fost nevoie, mi-am pus singur faianta si gresie in baie, in apartamentul in care m-am mutat cu sotia dupa ce ne-am casatorit. Pot si imi place sa lucrez cu lemnul!", a marturisit Klaus Iohannis in volumul "Pas cu pas", lansat inaintea alegerilor.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si