EXCLUSIV Mircea Cinteza, medicul a carui vila a fost sparta de hoti, are probleme uriase! Fostul ministru al Sanatatii a acumulat datorii de aproape 300.000 de euro!

Medicul Mircea Cinteza detine o avere respectabila.

Matei Vaihan, sâmbătă 11 martie 2017 , 21:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Presa a relatat zilele trecute ca fostul ministru al Sanatatii, Mircea Cinteza, a fost victima unor bande de hoti care actioneaza de cateva luni in zonele rezidentiale din judetul Ilfov. Cele doua bande de hoti dau jafuri in Mogosoaia, Corbeanca ori Snagov. Potrivit unor surse, acestia actionau chiar si de 7-8 pe saptamana, inclusiv in timpul zilei, intrand in 50 de case in doua luni. „Medicului i-a fost sparta casa si a ramas fara bani, bijuterii si ceasuri”, a anuntat b1.ro. Cinteza este sef de sectie la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, iar din ultima sa declaratie de avere, depusa in iunie 2016, reiese ca acesta nu detine bijuterii sau ceasuri.

In schimb, Cinteza are un tablou de Nicolae Tonitza, iar in dreptul valorii acestuia a trecut explicatia „expertiza autorizata a aratat ca este un fals, valoare sub 1.000 de euro”. Fostul ministru al sanatatii are un portofoliu imobiliar impresionant, compus din 7 terenuri, doua apartamente si o casa construita in 2014, cu o suprafata de 213 metri patrati, probabil cea calcata de hoti. Cinteza are datorii la mai multe banci, suma fiind de aproximativ 290.000 de euro. Veniturile medicului, care sunt din mai multe surse (salariu, contracte de prestari servicii cu diverse institutii medicale, drepturi proprietate intelectuala) au fost de 375.406 lei si 6.500 de euro, ceea ce inseamna un castig anual de aproximativ 90.000 de euro, adica 7.500 de euro pe luna.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si