Fratele Alinei Ciobanu, tânăra care a fost ucisă cu sânge rece chiar de prietena ei cu care se afla la un hotel din Saturn pentru a munci ca și cameriste pe timpul verii încearcă să caute răspunsuri despre crimă. Mai mult, el a povestit despre comportamentul Loredanei și cum sora lui era obligată de aceasta să mintă cu privire la faptele pe care le făcea.

Ce l-ar întreba familia Alinei pe patronul hotelului unde a avut loc crima?

Ionuț Ciobanu a dezvăluit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro  mesajele în care Alina povestea ceea ce făcea Loredana, dar și cum încerca să o șantajeze pe tânără.

Citește și: Mai multe controale au avut loc la hotelul din Saturn, unde Alina și-a găsit sfârșitul. Loredana le-a spus anchetatorilor toate neregulile

”În primul rând patronul are de dat niște explicații la asta. De ce a pus-o, chiar a obligat-o cred pe Alina să-i scrie ea demisia Loredanei, mai ales că nu ea a angajat-o. Dacă Alina a cerut în mai multe rânduri să fie mutată în altă cameră de ce nu a fost luată în considerare? Alina a declarat asta mătușii cu ceva timp înainte de întâmplarea faptei. Iar patronul, bineînțeles pentru că întreținea relații sexuale cu Loredana nu a luat-o în considerare pe Alina, ba chiar i-a zis flegmatic să-și vadă de treabă”, a spus

fratele Alinei.

Mesajele trimise de Alina în care povestea faptele Loredanei.

Mesajele trimise de Alina în care povestea faptele Loredanei.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

”Acum suntem focusați pe cazul Alinei, pe faptul că dorim să se facă dreptate. Legat de Loredana, încă de când a chemat-o pe Alina la muncă se comporta foarte necuviincios cu ea. Alina fiind începătoare în domeniu, nu știa bine ce are de făcut, iar când o întreba pe Loredana țipa la ea sarcastic. Fiindcă Loredana se cupla cu mai mulți, inclusiv cu patronii hotelului, era foarte încrezătoare pe ea, din acest motiv se considera și superioară Alinei.

A spus sora mătușii că mai consuma și alcool. Din auzite știm faptul că mai fuma și altceva”, a mai povestit Ionuț Ciobanu.

Ionuț Ciobanu - fratele Alinei

Ionuț Ciobanu - fratele Alinei

[Sursa foto: Ionuț Ciobanu - Facebook]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Tânărul povestește cu inima frântă despre faptul că Loredana s-ar fi comportat urât cu Alina încă de dinainte ca cele două să plece pe litoral la muncă. Ba chiar lucrurile degenerau mai mult pe zi ce trecea.

”Ea nu regretă fapta, regretă faptul că va fi închisă”

”În decursul timpului în care au lucrat împreună, când se întorcea Loredana târziu în cameră trântea ușa, făcea gălăgie, arunca cu lucrurile prin cameră, ba chiar venea și cu un băiat în cameră să se culce. În cazul acesta, Alina era obligată să părăsească camera, neavând cum să-și apere intimitatea. Loredana era invidioasă pe relația Alinei cu iubitul ei, căci era stabilă. O îndemna pe sora mea să se culce și ea cu patronii. Îi făcea apropouri ”Hai(...) ești sfântă? Ești cinstită?”. Pentru faptul că Alina o refuza, ba chiar o mustra și pe ea că nu este bine ce face, în ultima vreme și-a întărit și mai tare invidia și mânia pe ea. 

Alina era obligată și să-l mintă pe iubitul Loredanei legat de ceea ce făcea ea”,  a explicat fratele Alinei.

Citește și: EXCLUSIV- Loredana, autoarea crimei de la Mangalia, a fost vizitată de mama sa. Regrete și păreri de rău după ce i-a luat viața prietenei sale- VIDEO

Mesajele trimise de Alina în care povestea faptele Loredanei.

Mesajele trimise de Alina în care povestea faptele Loredanei.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

”Alina urma să vină acasă, avea bagajul făcut iar dimineața se punea la tren, iar Loredana fiind conștientă că Alina va pleca nu și-a mai putut amâna furia și invidia. A avut și cuțitul pregătit în cameră și a trecut la oribila faptă fără un strop de milă și de regret. Ea nu regretă fapta, regretă faptul că va fi închisă.  Familia Loredanei știe numai cum a fost crima, dar nu și comportamentul criminalei”, a mai spus Ionuț Ciobanu.

Acum, familia Alinei vrea să afle ce s-a întâmplat cu cardul fetei.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit! Mesajul pe care vedeta l-a lăsat pe rețelele de socializare. “Viața merge înainte!”- kfetele.ro

Citeste si: REMA, show exploziv pe scena festivalului Electric Castle 2024. Ce a spus artistul nigerian despre femeile din România- radioimpuls.ro

Citește și: EXCLUSIV- Crima de la Mangalia. Psiholog: ”Un astfel de act a fost comis la o explozie a unei furii spontane din cauza unui trigger pe care l-a primit persoana respectivă”

”Știm doar că a fost folosit o dată de Loredana, retrăgându-i suma de 2000 de lei, chiar în timpul în care a comis crima și încerca să scape de corp”,  a precizat fratele Alinei.

Alina Elena Ciobanu - tânăra găsită moartă sub bancă

Alina Elena Ciobanu - tânăra găsită moartă sub bancă

[Sursa foto: Alina Elena Ciobanu - Facebook ]

Loredana Atănăsoaie a fost arestată preventiv pentru următoarele 30 de zile, fiind acuzată de omor, faptă pe care a şi recunoscut-o atât în faţa procurorilor. Aceasta a fost expertizată psihiatric, iar raportul medicilor legiști va fi gata cel mai probabil săptămâna viitoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si