Exercițiile militare ale țărilor NATO, sub numele de cod "Defender Europe 2022", continuă pe continentul european. Sunt mai multe zile de când soldații occidentali acționează la doi pași de frontul din Ucraina.

Citeste si: Rușii și-au aruncat proprii camarazi morți la marginea unei păduri

Soldații dislocați în partea de est a Poloniei s-au antrenat la poligonul de antrenament Ozhishe, care se află la 120 de kilometri de Belarus, informează Nexta TV.

La manevre au participat soldați polonezi, americani și francezi.

Exerciții NATO de amploare în estul Poloniei

NATO pune în aplicare decizia de a crea un nivel mai mare de interoperabilitate între trupele aliate din Polonia, o țară care are o graniță mare cu Ucraina și care găzduiește foarte mulți refugiați.

Citeste si: Putin, în vizită la soldații ruși răniți

NATO și-a intensificat exercițiile militare pentru a transmite Rusiei mesajul că se află în alertă maximă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Avertismentul lui Soros: Invazia din Ucraina ar putea marca începutul celui de-al Treilea Război Mondial

Există posibilitatea ca invazia rușilor din Ucraina să fi marcat începutul celui de-al ”Treilea Război Mondial”, în contextul în care ”civilizaţia ar putea să nu mai supravieţuiască”, pe motiv că războiul a trecut în plan secund ameninţările mondiale, precum pandemiile, schimbările climatice şi lupta împotriva unui conflict nuclear, este avertismentul miliardarului american George Soros, citat de CNN.

Citeste si: Avertismentul unui miliardar american: Invazia din Ucraina ar putea marca începutul celui de-al Treilea Război Mondial

Soros a avertizat că  ”civilizaţia ar putea să nu mai supravieţuiască”,  pe motiv că alte ameninţări mondiale, precum pandemiile, schimbările climatice, lupta împotriva unui conflict nuclear, menţinea instituţiilor mondiale au fost trecut în plan secund pe fondul războiului din Ucraina.

Citeste si:  Țara care declară stare de urgență din cauza războiului din Ucraina, după 3 luni de la declanșarea invaziei armatei ruse

După evenimentele din 11 septembrie, a atras atenția acesta, situaţia a luat o întorsătură în mod nefavorabil pentru societăţile deschise, potrivit lui Soros.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si