Mai multe filmulete au fost postate de austrieci din Viena si Gratz care surprind o apartie cel putin ciudata.

Mai multi oameni isi ridica privirile, dar si telefoanele mobile spre cerul intunecat pentru a suprinde obiectul zburator. In imagini se vede un corp luminat care pare ca leviteaza deasupra orasului.

Uimiti sau inspaimantati, oamenii incerca sa surprinda cele mai bune imagini, pana la un moment dat cand obiectul zburator prinde o viteza fantastica, incat nu mai poate fi urmarit.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Filmuletele au ajuns virale in scurt timp, iar unii cameramani de ocazie au anuntat inclusiv politia, la scurt timp dupa ce au inregistrat imaginile.  Miscarea rapida a obiectului zburator a adancit si mai mult misterul, dar si spaima celor care au suprins imaginile.

Oficialii nu au comentat in niciun fel imaginile, insa scepticii au venit cu explicatii.

Aparatul de zbor nu este altceva decat o drona dotata cu un sistem de iluminat, telecomandata de la distanta de o persoana sau un grup care, probabil, s-a amuzat teribil de reactiile si ingrijorarea pe care le-au starnit.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si