Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ehh... sa te plangi de stres poate parea cel mai banal lucru de pe pamant.

Dar pentru fiecare persoana in parte, stresul are semnificatii.... sa le spunem  "diverse"!

Ce sa ne mai ascundem dupa degete? Oamenii sunt dependenti de bani. Si cand banii nu exista...hopa...apare si problema; adica stresul!

"Am nevoie de cutare, cu ce sa fac, aoleu am nevoie de aia, cu ce sa fac ca nu am bani! Si tot asa.... nu, de suparare am fost stresata, ca n-am avutl altdeundeva de unde! Pai doamna n-a fost de bani strresata! Insemna ca a avut bani!

Si uite-asa, banul, ca doar nu degeaba se numeste "ochiul dracului",  baga zazania in casa. Exact ca la domnul din imagini. Ascultati numai ce motiv de cearta si-a gasit sa aiba cu sotia!

Ne mai troncanim! Mult sau putin? Ee..putin! de la ce? uite...de la pretul cartofului, de la una-de la alta!  

Va certati cu sotia de la pretul cartofului?  Pai da...muncim...m-a pus sa pun mult si acum nu e pret, nu mai scoatem banii! Si dati vina pe ea!

De ciuda ca a urmat vorbele consoartei, omul stie ce-are de facut pe viitor.


Zic ca ea si fac ca mine!

Si totusi…care e motivul principal de stres?

Femeia este stresul, asta vroiati sa spuneti!? Nu... Femeia e femeie

Cand erati cu sotul, ce motive de stress aveati? N-aveam! Cu toate ca imi mai dadea cate o palma, dar nu...imi reveneam. Ma pupa si imi revendeam!

Nu va certati din niciun motiv cu sotul? Noo...ee..poate
ne luam si din dragoste, mai stii... va luati ndin dragoste? Mai stii?  Va certati din dragoste? Pai ne mai luam si din....na...minte copilareasca! Dar ce, asta se numeste stress?

Certurile in cuplu sunt aproape la fel, indiferent de varsta. Iar femeile stiu foarte bine ce asteptari au de la omul de langa ele.

Si sa faca bani, pai bineinteles, ca daca nu faci bani acolo, nu faci nimic

Pai se supara pe mine ca eu ziceam sa facem treaba. Si lui nu-i placea sa-l puneti la treaba? Zicea ca mereu mereu mereu, ia sa ne mai si odihnim.

Va  vine sau nu sa credeti, am gasit cea mai "NEstresata" persoana din cate exista. Femeia merge pe bicicleta, isi face de lucru prin curte si ziua ii trece fara niciun "nor" care sa-i eclipseze buna dispozitie.

N-aveti niciun motiv de stress? No, nu ma supara  nimic. Munca si voie buna


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si