Experiment: De ce la altii functioneaza banda unica pentru RATB si in Romania nu? Uite raspunsul

Primaria capitalei tine cu dintii de banda unica, pentru transportul in comun, in ciuda haosului de acum doua zile. Asa ca, ne-am gandit la un experiment pentru a vedea de ce la altii merge de minune, iar la noi produce numai nervi si blocaje. Lipsa de coordonare a autoritatilor si investitiile inexistente ne scot peri albi. Iata dovada!

Author: A.L. miercuri 24 mai 2017 , 19:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Deschidem posta redactiei si descoperim ca unii telespectatori ne atrag atentia…

"Domnilor, v-ati grabit sa criticati banda unica pentru transport. Doar functioneaza in toata Europa. Poate ca autoritatile sunt de vina, si nu ideea…", ne scrie cineva. Pai, sa vedem ce nu a mers…

Ne punem in pielea celui care locuieste in afara capitalei si vrea sa-si lase masina la intrare in oras, langa statia de metrou.

E haos in aceasta parcare din sudul capitalei. Nu gasesti un loc liber nici macar pentru o bicicleta.

"De dimineata e coada de aici pana in Berceni. Daca ar avea loc ar parca aici. Altii baga la Leonida, la Aparatori! Unde nimeresc. Altii se duc direct la serviciu!

Uite-asa se aglomereaza orasul…

Surpriza! Nu e aglomerat. E prapad pe centura!

"De atatia ani se lucreaza la bucata asta de centura si nimic nu se face!"

Totusi, ceva-ceva se face. Haos si aglomeratie…

Iata motive peste motive pentru care soferii sunt obligati sa mearga cu masina in oras si sa ignore un autobuz care ar putea circula pe o banda unica. Apropo, proiectul ramane in vigoare.Autoritatile spera ca soferii sa se conformeze de buna voie.

Da cnu...

"(...) in perspectiva nu excludem si alt gen de masuri".

Iar asta poate insemna noi amenzi.  Autoritatile mai lucreaza insa la idee. Sa le oferim o solutie…

Vedeti aceasta constructie? Aici trebuie sa fie o parcare in care soferul intra, isi lasa masina si are de ales. Se urca in autobuz  sau direct in metrou. Doar ca ne chinuim cu terminarea proiectului de parca vrem sa trimitem un om pe luna. Si cand te gandesti ca ideea benzilor pentru autobuze vine de pe vremea fostului primar, ne dam seama ca totul ar putea sa ramane la stadiul de proiect ratat mult si bine…

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si