Totul a avut loc în vara trecută, în cadrul unui experiment derulat sub autoritatea unui judecător. Familia fetei, care este afectată de o formă severă de autism şi cu un IQ de 53 de puncte, a fost îngrozită de ce i s-a întâmplat. Asistenţii sociali susţin, însă, că totul face parte din terapie, pentru ca pacienta ”să înveţe din propriile-i greşeli”. Fata avea o atracţie pentru partenerii sexuali de altă etnie şi un trecut sexual tumultuos, însă nu are discernământ, relatează mirror.co.uk.

Tânăra se afla în grija unei fundaţii încă de la vârsta de 18 ani, iar asistenţii sociali o supravegheau 24 de ore din 24, acasă şi în locurile pe care le frecventa. Psihologii care au tratat-o au pus la punct însă un experiment, aprobat de un judecător din Manchester vara trecută, şi anume să înceteze supravegherea acesteia pentru câteva ore, în timpul zilei, şi să nu intervină dacă tânăra 'face sex în public'.

Timp de câteva zile, cel puţin şase bărbaţi au vizitat-o acasă, între orele 10 şi 16.00. Fetei i s-a permis chiar să le trimită acestora fotografii explicite cu conţinut sexual, relatează sursa citată.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fata are un trecut sexual încărcat, a fugit de zece ori de acasă, fiind supusă abuzurilor sexuale şi violurilor de la vârsta de nouă ani.

Sursă: libertatea.ro 

Psihiatrii au stabilit că tânăra dezvoltase o obsesie pentru bărbaţii 'diferiţi din punct de vedere etnic şi cultural'.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si