Expertiză psihologică pentru Bahmu și Prigoană! Ce se întâmplă după ce copiii au ajuns la omul de afaceri? Va fi momentul adevărului

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se vor întâlni din nou în tribunal peste o lună, atunci când instanța va trebui să decidă unde rămân copiii.

Radu Constantin, vineri 12 aprilie 2019 , 22:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană au rămas la afacerist, în urma unei decizii a instanței care rămâne valabilă doar până la încheierea procesului inițiat tot de acesta în septembrie 2016. Pe 9 mai, foștii soți se vor reîntâlni în fața judecătorilor de la sectorul 5 într-un proces cu obiect ”stabilire domciliu minor”, acolo unde se așteaptă rezultatul unei a doua expertize psihologice realizate de INML Mina Minovici. Conform Adrianei Bahmuțeanu, toți cei 4 membri ai familiei (părinții și copiii) s-au supus acestei expertize. Rezultatul acesteia este așteptat să fie prezentat de aproape o jumătate de an.

În cauză, s-a mai făcut o expertiză, cu care însă Adriana Bahmuțeanu nu a fost de acord. Ea spune că aceasta ”era departe de adevăr”, așa că judecătorii au considerat că INML are suficientă autoritate pentru realizarea unui control care să nu mai poată fi atacat.

Adriana Bahmuțeanu: ”Testați dacă suntem sănătoși la cap”

”Instanța a decis să nu se efectueze evaluarea psihiatrică la INML, mai pe românește, cei patru membri ai fostei noastre familii, copii și adulți, vom fi testați de o comisie de specialiști ca să se vadă dacă suntem sau nu sănătoși la cap și avem toate țiglele pe casă”, a declarat Adriana Bahmuțeanu anul trecut.

La înecputul acestei săptămâni, aceeași judecătorie a emis o ordonanță președințială prin care domicliul minorilor se stabilește la tată, până la soluționarea dosarului deschis în 2016. Cererea a fpst făcută de Silviu Prigoană, după apariția în presă a unor filmări în care unul dintre copii susținea că vrea să-și pună capăt zilelor. Decizia nu este însă definitvă și a putut fi atacată în maxim 5 zile.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si