Explicaţie năucitoare a asistentei care și-a abandonat bebelușul la tomberon, în Oradea

Şase ani le-a luat procurorilor să dea de urma unei mame care şi-a abandonat copilul, pe un ger năpraznic, la un tomberon din Oradea. Femeia este asistentă medicală şi, împreună cu tatăl copilului, a pus la cale cumplitul gest. Ambii sunt cercetaţi acum. Între timp, fetiţa a fost adoptată, dar nu ştie nimic despre cumpăna care i-a marcat viaţa. Atenţie, imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

R.B., miercuri 04 decembrie 2019 , 08:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Deşi, iniţial, asistenta a spus că nu a dat niciodată naştere unui copil, ulterior a recunoscut că şi-a abandonat fetiţa. Dar le-a declarat anchetatorilor că a stat ascunsă în apropierea tomberonului, ca să se asigure că nu păţeşte nimic până când o găseşte cineva. Atât ea, cât şi tatăl, sunt cercetaţi sub control judiciar pentru rele tratamente aplicate minorului.

Citeste si: O asistentă din Sălaj şi-a abandonat fetiţa nou-născută pe un tomberon, în Oradea

George Roman, director de programe la Salvați Copiii - Avem cam o mie de victime, o mie de copii care ajung în sistemul de protecție. E o situație care arată starea de deprivare socială în care se află multe familii. Eu nu înțeleg cum ar putea o mamă să își abandoneze copilul, mai ales în condiții în care îi vor pune în pericol supraviețuirea.

Citeste si: VIDEO | Moarte suspectă a unui copil bolnav de varicelă. Cum a fost posibilă tragedia. Explicațiile părinților îndurerați

Cazul vine la doar trei luni după ce o doctoriță tot din Oradea a fost acuzată că şi-a ucis copilul abia născut, iar apoi l-a îngropat. Şi ea a fost prinsă tot după ce şi-a schimbat numele. Femeia este liberă şi acum şi profesează în continuare.

Sursa: observator.tv

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si