Explozie langa Palatul Cotroceni! Mai multe persoane au fost ranite!

O explozie puternica a avut loc in urma cu putin timp in apropierea Palatului Cotroceni! Cel putin doua persoane au fost ranite!

Author: G. S. luni 29 ianuarie 2018 , 19:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Doi muncitori care lucrau in subteran la reteaua de termoficare de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitala au fost raniti, luni seara, dupa ce una dintre tevi s-a fisurat. Unul dintre ei a reusit sa iasa la suprafata, dar are arsuri pe o suprafata mara din corp, cel de-al doilea fiind inca prins in subteran.

Apa este firebinte, iar salvatorii nu pot cobori la el.

O avarie s-a produs, luni seara, la o conducta de termoficare de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitala, in subteran la aproximativ 2 metri, doi muncitori fiind surprinsi.

”Unul dintre ei a iesit singur si prezinta arsuri pe suprafata corporala in proportie foarte ridicata si a fost transportat la Spital Universitar, iar cel de-al doilea a ramas prins in interior. Apa din retea are mai mult 90 grade si astfel salvatorii nu pot patrunde”, au anuntat fortele de interventie.

Potrivit acestora, s-au luat masuri pentru intreruperea alimentarii cu apa a conductei respective.

Potrivit primelor informatii, cei doi angajati lucrau pentru remedierea unei avarii la una dintre conducte, moment in care conducta s-a fisurat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si