O persoana a fost ranita si mai multe au suferit atacuri de panica.

Explozia s-a produs la etajul al doilea, intr-o locuinta, in momentul in care proprietarul ar fi aprins o tigara in bucatarie. O explozie puternica urmata de un incendiu s-a produs in acel moment, zgomotul fiind auzit in multe zone ale orasului Buzau.

Geamurile tututor apartamentelor din blocul respectiv s-au spart, aceeasi situatie fiind si in blocul vecin.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Proprietarul apartamentului in care s-a produs explozia a suferit arsuri pe spate, fiind preluat de echipajele medicale sosite la fata locului.

Toate persoanele din bloc au fost evacuate, iar cinci au su ferit atacuri de panica, fiind preluate de SMURD si de Ambulanta.

Pompierii au reusit sa stinga incendiul produs in urma exploziei, urmand sa stabileasca acum cauza deflagratiei, cel mai probabil fiind vorba despre o acumulare de gaze, intrucat in apartament era un convector.

De asemenea, specialistii in constructii trebuie sa decida daca a fost afectata structura de rezistenta a blocului situat pe Aleea Insulei.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Buzau, sublocotenent George Cretu, incendiul produs in urma deflagratiei a fost stins, iar acum se evalueaza pagubele.

Multe dintre familiile care locuiesc in blocul in care s-a produs explozia urmata de incendiu nu vor putea ramane in locuinte, acestea fiind afectate atat de explozie, cat si de incendiul urmat si de apa cu care pompierii au intervenit.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si