Explozia, de origine necunoscută, a avut loc ”către ora (locală) 11.30 (12.30, ora României)” într-o ”clădire de procesare a societăţii Malteries d'Alsace”, în cartierul Port du Rhin, în estul oraşului, a anunţat prefectura într-un comunicat, scrie News. 

Explozia ”a provocat un incendiu care este în curs”, anunţă prefectura, precizând că 39 de vehicule şi 84 de pompieri se aflau la faţa locului.

Nicio persoană nu a fost rănită, iar cei 35 de angajaţi prezenţi în instalaţie au fost evacuaţi, potrivit prefecturii, care adaugă că Centrul operaţional departamental (COD) a fost activat.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

Un perimetru de 200 de metri a fost delimitat în jurul instalaţiei, precizează prefectura, care recomandă ”evitarea sectorului şi lăsarea vehiculelor salvatorilor să treacă”.

Producţia de malţ constă în a pune la germinat şi apoi la uscat cerealele în vederea producerii berii.

În iunie 2018, o explozie a avut loc în zona portuară la Strasbourg, într-un siloz de grâne, soldată cu patru răniţi, între care trei grav.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si