O explozie urmată de incendiu a avut loc, vineri dimineaţă, într-un bloc din municipiul Câmpulung. Pompierii intervin cu pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

Explozie urmată de incendiu într-un bloc din Câmpulung, Argeș

Potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, deflagraţia s-a produs într-un bloc din cartierul Grui, în balconul unui apartament situat la etajul al patrulea, informează News.ro.

Citeste si: VIDEO- Un bărbat din Timișoara a fost prins cu 7,5 kilograme de cannabis. Cum a motivat faptul că a început să vândă droguri

La faţa locului intervin pompierii de la Detaşamentul Câmpulung şi a fost trimis şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş pentru asistenţa medicală la nevoie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Până la ora transmiterii acestei ştiri nu sunt date privitoare la existenţa unor victime. De asemenea, nu se cunoaşte, deocamdată cauza exploziei.

Explozie la o bază militară din Rusia: un mort și șapte răniți

O persoană a murit şi şapte au fost rănite la o bază militară în Extremul Orient rus, într-o explozie „survenită în timpul descărcării de muniţii”.

Citeste si: VIDEO Crima macabră de lângă București. UPDATE/ S-a identificat sexul persoanei carbonizate și tranșate

Explozia a avut loc la baza militară situată în localitatea Teisin, în regiunea Habarovsk, potrivit unei surse din cadrul serviciului local de urgenţă, citată de agenţia de presă rusă TASS, preluată de Agerpres.

Şapte persoane au fost rănite în această „explozie de praf de puşcă survenită în timpul descărcării de muniţii”, a precizat sursa. Potrivit Ministerului Sănătăţii local, două dintre aceste persoane au suferit arsuri grave.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si