O explozie și un incendiu s-au produs în noaptea de vineri spre sâmbătă la subsolul unui bloc din orașul Sibiu. Zeci de persoane au fost evacuate, iar două au ajuns la spital, informează Antena 3 CNN.

Un bărbat a suferit arsuri pe mâini și pe față

Incendiul a izbucnit într-o boxă din subsolul imobilului și a provocat foarte mult fum. Au ars diferite bunuri depozitate și din cauza temperaturii ridicate principala țeavă de apă s-a spart, subsolul fiind inundat.

Citește și: Prima echipă de pompieri români a ajuns în Grecia. Peste 450 de pompieri din 11 state vor fi detașați preventiv în caz de incendii masive

Incendiul a izbucnit într-o boxă din subsolul imobilului și a provocat foarte mult fum.

Incendiul a izbucnit într-o boxă din subsolul imobilului și a provocat foarte mult fum.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Pompierii au lichidat incendiul și au ventilat subsolul, holurile și casa scării din imobil. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Incendiu într-un apartament din Timișoara. Trei persoane au ajuns la spital

Aproximativ 70 de persoane au fost evacuate preventiv. Incendiul a fost cauzat de explozia produsă de un amestec de vapori de la subsol. 

În total, trei persoane au avut nevoie de îngrijirile medicilor

Echipajele SMURD au acordat asistență medicală pentru trei persoane. 

Citește și: O bătrână de 81 de ani a salvat o familie din Oradea, după ce a izbucnit un incendiu: „Îi adresăm felicitări acestei doamne!”

O femeie de 70 de ani a suferit un atac de panică, refuzând transportul la spital.

O femeie de 70 de ani a suferit un atac de panică, refuzând transportul la spital.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Un bărbat de 43 de ani a suferit arsuri pe mâini și pe față și a fost transportat la UPU Sibiu. Un alt bărbat de 46 de ani a fost intoxicat cu fum și, deoarece avea dureri în piept, a fost dus la spital.

Citește și: Un bărbat a fost ars de viu, după ce locuința sa a fost cuprinsă de flăcări, în Satu Mare. Totul ar fi pornit de la o țigară aprinsă, nesupravegheată

O femeie de 70 de ani a suferit un atac de panică, refuzând transportul la spital, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si