DNA l-a pus recent sub invinuire pe Florin Secureanu, fost manager al Spitalului Malaxa, acesta fiind acuzat ca in perioada 2009-2016 "a pus in aplicare o schema prin care sustragea repetat (aproape zilnic) sume de bani din casieria spitalului”, prejudiciul fiind de aproape doua milioane lei. Secureanu cheltuia sume uriase si cu iubita sa, Eugenia, supranumita de presa “Vrabi”, cu care este impreuna dupa divortul de sotia sa, Laura Secureanu.

In 2012, in timp ce erau in plin proces de separare, sotii Secureanu au fost protagonistii unui scandal amoros, potrivit publicatiei ziaruldeinvestigatii.ro.
Laura Secureanu
Laura Secureanu
Laura Secureanu era manager la "Balaceanca" si a oferit paza spitalului unei firme controlate de Florin Catalinoiu, noul ei iubit. "Paza spitalului era asigurată, până să vină la conducere Laura Secureanu, de angajaţi specializaţi ai unităţii sanitare. Dar noul director a găsit de cuviinţă că externalizarea serviciului este mult mai rentabilă. Prin urmare, a găsit o firmă de pază cu care a încheiat un contract. Toate bune şi frumoase până aici. Numai că Laura, ochi alunecoşi, inimă zburdalnică, face un coup de foudre pentru directorul firmei, Florin Cătălinoiu. Dragoste cu năbădăi, de pe urma căreia şturlubatica făptură se alege cu un prunc în pântece. Partea proastă, însă, a fost că soţul încornorat s-a prins de tărăşenie şi a acţionat fără zăbavă.
A băgat divorţ şi, profitând de influenţa sa, a intervenit la Consiliul Judeţean Ilfov, de care este pendinte spitalul Bălăceanca, pentru a i se tăia consoartei adulterine fondurile pentru plata firmei de pază. Cerere la care preşedintele de atunci al CJ, Cristache Rădulescu, a consimţit fără să clipească. Asta se întâmpla prin mai 2012. Aşa a ajuns spitalul să nu mai poată plăti paza. Florin Cătălinoiu n-a ezitat. A dat în judecată spitalul şi a câştigat fără probleme.
Şi iată cum a ajuns spitalul, în urma manageriatului telenovelistic al Laurei să fie obligat de instanţă să-i plătească firmei lui Cătălinoiu suma de 150.000 de euro, datorie care va cădea în cârca CJ Ilfov”,
a dezvaluit ziaruldeinvestigatii.ro.
Contactat de Romania TV, Secureanu a negat ca ar fi fost implicat in poveste, insa a recunoscut ca Laura Secureanu are o alta relatie sentimentala: "Pe domnul Cristache nu l-am văzut decât la televizor. Ce influenţă aş avea eu asupra ăluia să-i spun: "Nu plătiţi, domnule!" Acea licitaţie este total ilegală şi este de domeniul penalului pentru că nu avea prevedere bugetară. Această licitaţie a fost foarte dubios pusă în aplicare. Pe Florin Cătălinoiu îl cunosc de când a început să aibă o relaţie cu fosta mea soţie. Noi suntem în divorţ”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si