La Spitalul Judetean Ploiesti, de exemplu, care este institutie publica, firme private de pompe funebre par sa-si fi format bine sistemul de lucru cu ajutorul unor angajati platiti de la buget. 

Doamna din imagine este unul dintre autopsierii de la morga. In timpul programului de munca intr-o institutie de stat, isi face timp sa racoleze clienti din randul familiilor indoliate pentru firma de pompe funebre condusa de propriul ginere.


Cine nu stie cum se face o inmormantare, primeste gratuit si cateva sfaturi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In 2010, autopsiera a fost mutata disciplinar la un alt spital din Ploiesti, dupa ce a fost acuzata ca a conditionat eliberarea cadavrelor din morga spitalului, obligand apartinatorii sa apeleze la serviciile funerare ale societatii sale. Asadar.... Cazul nu pare sa fie de ieri, de azi si... nici izolat!
Neoficial, directorul medical se declara neputincios in fata acestui fenomen. Masuri vor fi, totusi, luate!

Ginerele doamnei angajate in spitalul de stat preia clientii si ii conduce personal pana la firma.

Ca la orice negociere, pot primi si o reducere.

Cu tot cu "accesorii", in total 2.650 de lei pe care ii incaseaza firma de pompe funebre in mai putin de 20 de minute. Imediat dupa discutii, barbatul a fost sunat de catre soacra lui, angajata spitalului, ca sa ii raporteze mersul afacerii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si