Luni a fost o zi tristă pentru familia și apropiații interlopului Costel Corduneau! Bărbatul în vârstă de 54 de ani a încetat din viață, după mai multe intervenţii pe cord, el aflându-se și pe lista de așteptare de mai mulți ani, informează Observator.

Costel Corduneanu, probleme grave de sănătate

Medicii de la Târgu Mureş au încercat să-l stabilizeze cu medicamente şi chiar cu o inimă mecanică, însă trupul său a cedat.

Încă de la începutul lunii martie, starea lui începuse să se agraveze. Acesta a fost campion mondial la cadeţi și a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, respectiv la Barcelona în anul 1992 şi la Atlanta în 1996, unde a ocupat locurile 9, respectiv 14.

Federația Română de Lupte a postat un mesaj de condoleanțe.

„Federația Română de Lupte anunță cu regret trecerea în neființă a celui care a reprezentat luptele libere românești cu succes- Costel Corduneanu. Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind Vicecampion European și participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. Federația Română de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu să îl odihnească!”, a transmis Federaţia Română de Lupte pe Facebook.

Mesaje condoleanțe Costel Corduneanu

El este Costel Corduneanu.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Doliu în lumea muzicii de petrecere. Cine a fost Adriana Avramovic, artista supranumită “Piranda de la Timișoara”

Ce probleme cu legea a avut interlopul?

Totul ar fi început în anii 2000, atunci când ”Stăpânul Modovei”, așa cum era supranumit, alături de unul dintre frații săi a fost reţinut pentru aderare la o grupare infracţională organizată. Totodată, în anul 2005, el, dar și alți membrii ai clanului au fost trimişi în judecată sub acuzaţia că au adus în România droguri de mare risc. Nu în ultimul rând, în 2020, Costel Corduneanu a stat închis după gratii timp de opt luni de zile, pentru că a plătit un hacker să-i spioneze fosta soţie, mai informează sursa citată.

Miercuri sau joi, interlopul din Iași urmează să fie condus pe ultimul drum de familia și apropiații săi, care sunt distruși de durere. Acolo vor fi prezenți și mai mulți maneliști de renume din țara noastră.

”Tata o să te întâmpine, o să te dojenească...și o să te iubească așa cum o făcea când îi răsplăteai truda atunci când făceai să răsune imnul României! Fie ca Dumnezeu să-ți ierte păcatul!”, a scris cineva pe Facebook.

Mesaje condoleanțe Costel Corduneanu

El este Costel Corduneanu.

[Sursa foto: Facebook]

”Nu te vom uită niciodată. Odihnește-te în pace! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Sincere condoleanțe!”, a

transmis un apropiat.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Doliu în lumea fotbalului mondial! Un mare jucător a încetat din viață la 63 de ani: ”Va fi pentru totdeauna în inimile noastre”

”Cumnate, Stâlpul nostru, inima și sufletul nostru, ne-ai lăsat cu inima distrusă, nu sunt cuvinte să spunem cât de mult te iubim și te vom iubi toată viața cât trăim, toată viața ai avut grijă de familia ta, acum vei devenit îngerul nostru păzitor”, a scris Ramona Corduneanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si