Facebook, declarație oficială după probleme de miercuri seara! A fost sau nu ATAC cibernetic: "Putem confirma că pana..."

Compania Facebook a transmis, legat de problemele de accesare întâmpinate de utilizatori din diverse părţi ale lumii, miercuri, că nu a fost vorba despre un atac cibernetic, însă nu a oferit mai multe detalii.

Author: A.N.C joi 14 martie 2019 , 09:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Miercuri, timp de mai multe ore, Facebook şi Instagram nu au putut fi accesate din mai multe ţări din Europa, numeroase state din America de Sud şi din SUA.

„Ştim că unii oameni întâmpină dificultăţi în accesarea aplicaţiilor Facebook. Lucrăm pentru rezolvarea problemei cât mai curând”, a fost primul mesaj publicat de Facebook pe Twitter.

Citeste si: Charlie Whiting, directorul de competiţii FIA, a murit la 66 de ani din cauza unei embolii pulmonare

După o oră, compania a revenit: „Suntem concentraţi pe rezolvarea problemei cât de curând, dar putem confirma că problema nu este legată de un atac DDoS (tip de atac folosit de hackeri pentru a întrerupe activitatea unui site, n.r.)”.

Facebook are, lunar, peste 2 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume. Instagram este parte a companiei lui Mark Zuckerberg, înfiinţată în 2004. Şi această platformă are mai mult de 2 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si