Un incident tragic a avut loc în urmă cu aproape trei decenii, atunci când dresoarea Elena Țipa și-a pierdut viața chiar în timpul unui număr de dresură. Aceasta a murit după ce a fost sfâșiată de leul Albert, care a fost salvat de la moarte de dresoare. Și animalul a salvat-o de la moarte pe Elena, atunci când aceasta a fost atacată de două leoaice.

Citește și: VIDEO| Ursoaica care a trăit 19 ani închisă la circ

Elena s-a oferit să aibă grijă de el atunci când se îmbolnăvise și fusese propus spre eutanasiere

Când animalul s-a îmbolnăvit și fusese propus pentru eutanasiere, Elena s-a opus și a spus că îl va îngriji ea. L-a pansat cu răbdare și i-a dat tratament până când acesta și-a revenit.
Iar Albert și-a luat revanșa față de femeia care l-a vindecat. Peste o vreme, în trupa circului sosiseră două leoaice tinere, fără prea mare experiență. Cele două feline s-au năpustit să o sfâșâie pe Elena, iar Albert a apărat-o cu trupul ei pe dresoare.

Citește și: Momente terifiante în timpul unui spectacol de circ! O fetiţă de numai patru ani a fost sfâşiată de un leu! Imagini dramatice

Moartea Elenei a survenit într-un momment de spectacol, atunci când leul a trebuit să sară peste dresoare.
Elena a ţipat la el, ca să îl prevină şi să îi dea curaj. Probabil, stresat de ţipăt, leul s-a răsucit în timpul saltului şi a agăţat cu ghearele jugulara dresoarei. Aceasta a căzut plină de sânge și a fost transportată la spital, unde a murit peste noapte. În aceeași zi, Albert a fost împușcat.

Citește și: La circ se folosesc in continuare animale! Imagini revoltatoare cu un elefant chinuit in arena, sub ochii telespectatorilor

Ursoaica care a trăit 19 ani închisă la circ

Săritul coardei, plimbarea cu trotineta sau târâtul pe sub obstacole sunt trucuri pe care Masha le-a învățat încă din primele luni de viață.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Arena unui circ din Ucraina a fost normalitatea ei pentru că  ursoaica nu a știut niciodată ce înseamnă libertatea  din pădure.

În locul să audă susurul apei sau cântecul păsărilor, femela se obișnuise cu aplauzele oamenilor. A devenit rapid  vedeta spectacolelor, iar publicul o adora  . 

„De la câteva luni a început să fie dresată, a trăit într-un camion, într-o cușcă dintr-un camion, cu care s-a plimbat din localitate în localitate cu botniță la bot și a fost pusă să danseze, să facă fel de fel de scamatorii”, a declarat Cristina Lapis, președintele asociației Milioane de prieteni.

 

 

 

Citeste si: La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”- kfetele.ro

Citeste si: Care au fost ultimele cuvinte pe care Diana le-a spus înainte să fie ucisă de urs: "Ajutor, mă atacă!"- radioimpuls.ro

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si