Faimoșii de la Survivor România, în avionul groazei! Cristina Șișcanu s-a lovit la cap din cauza turbulențelor violente! EXCLUSIV

Survivor România 2020 a început de câteva zile, iar concurenții abia acum conștientizează cât de dur este concursul din Republica Dominicană.

Radu Constantin, marți 21 ianuarie 2020 , 11:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Războinicii au început mult mai bine decât Faimoșii la Survivor România 2020, iar acest lucru se datorează nu numai condiției fizice superioare ci și faptului că echipa vedetelor a rămas traumatizată după un zbor extrem de dificil până în Republica Dominicană.

Faimoșii au zburat în Domincană cu escală la Paris, însă prima parte a zborului, din București în capitala Franței a fost unul foarte agitat. Au fost momente de groază pentru cei mai slabi de inimă pentru că avionul a intrat într-o zonă de turbulențe puternice.

Cea mai afectată a fost Cristina Șișcanu, pe care turbulențele au dat-o efectiv cu capul de pereți, ea aflându-se la baie în momentul în care acestea s-au întețit. A fost nevoie de intervenția însoțitoarei de zbor, care a venit după soția lui Mădălin Ionescu la toaletă și i-a strigat să meargă de urgență pe locul ei și să se lege cu centura de siguranță.

Citeste si: Aproape doua milioane de telespectatori au urmarit aseara confruntarea dramatica intre Faimosii si Razboinicii de la „Survivor Romania”! Kanal D, lider de audienta la nivel National

Citeste si: Promo Survivor 20 ianuarie. Ruby urlă de durere și este luată pe brațe din jungla din Republica Dominicană

Citeste si: Cristina Șișcanu, declarația care a șocat înainte de a pleca la Survivor România! ”Îmi tremură inima!” Ce a determinat-o să facă o asemenea afirmație cutremurătoare

Cristina Șișcanu: ”Nu mă așteptam să fiu atât de calmă”

Cristina Șișcanu spune că, deși era foarte obosită, ea nedormind în noaptea de dinaintea plecării din cauza emoțiilor, a reușit totuși să-și păstreze calmul.

”A fost un zbor foarte agitat cu mari turbulențe. Nu mă așteptam totuși să fiu atât de calmă. Vreau să vă spun că m-am dus la baie și la un moment dat turbulențele m-au dat cu capul de pereții din toaleta din avion. A venit însoțitoarea de bord și striga: ”ce n’est pas possible” (nu se poate, trad.)... Mă certa că de ce m-am ridicat de pe scaun și m-am dus la baie în timpul turbulențelor. Bine, (turbulențele) s-au întețit în momentul în care m-am dus eu la baie”, a povestit Cristina Șișcanu.

Survivor România 2020 poate fi urmărit la Kanal D în fiecare săptămână, de sâmbătă până marți, începând cu ora 20:00.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si